Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
nagybá #82879 üzenetére
Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy HWInfo-val monitorozd a vga-t játék közben.
De szerintem biztos, hogy kevés neki az 1 giga...főleg ha magasabb beállításokon próbálkoztál.Szerk.:?? Akkor nem értem.
Az is szokott segíteni, hogy miközben tölti be a mapot, kilépsz az Origin ablakból.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nagybá #82871 üzenetére
Nem, a játékot. Dragon Age-nél is előjött ez a hiba. Az a lényge, hogy a régebbi elvault infomációkat nem üríti ki, nem íródik felül így kb a világ összes ramja se lenne elég a játék számára. Ezt a játék készítője egy patch-el tudja orovosolni.
DA-nál nálam ugyan ez volt. 50%-al növeltem a ramom méretét ami annyit segített hogy fél órával később vált játszhatalanná a játék... A játék patch-e megoldotta végül.
-
zuzu000
őstag
válasz
nagybá #68515 üzenetére
Ott pontosan nem tudom, hogy hol van, de win7-en ilyen, ott is hasonló szerintem:
jobb oldalt a tálcán jobb klikk a hangszóróra, majd lejátszó eszközök (playback devices, ha angol), majd válaszd ki azt, amelyik neked van, erre jobb klikk, és configure speakers. itt megadod, hogy 5.1 legyen. -
rii
nagyúr
válasz
nagybá #63330 üzenetére
talán itt tudnak programneveket mondani – Videovágás
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest