Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
válasz Szab02 #12583 üzenetére
Köszi!
Találtam egy ilyen terméket. Azt szeretném kérdezni (még kezdő volnék), hogy az a kábel micsoda? Nem elég csak az adót a vázra rakni? Össze is kell kötni a géppel? Mert nekem Nikon D3000-res vázam van, és abba szerintem nem lehet ilyesmit bedugni. Meg ismeri valaki ezt a terméket?
-
csacsi77
senior tag
válasz Szab02 #12510 üzenetére
Keress rá erre a Nagy Nikon DSLR topik-ban. Hosszú értekezések mentek erről. Mindkettő kitűnő gép, de más-más felhasználói igényeket elégít ki.
A D90 egy igazi fényképezőgép, felső státusz LCD-vel, két tárcsával, jó fogással, számos dedikált gombbal.
A D5100 újabb modell, jobb és nagyobb felbontású érzékelővel, kihajtható LCD-vel. A videózás terén is jobb (a D90 volt az első videóra alkalmas DSLR), bár a lassú autófókusz miatt még ez sem igazi.
A választásban indok lehet még a kereső. A D90-nek nagy és világos pentaprizmás keresője van, míg a D5100-nak pentatükrös. Kisebb és sötétebb, de azért használható.
Menj el egy Media Makrtba vagy Saturnba és tapogasd meg mindkettőt és azután dönts.Öreg fater megoldja!!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest