Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
válasz bazsee83 #15971 üzenetére
[link] Itt nekem már segítettek több ízben is. Hasonlóan jártam én is a családi fotókkal.(csak nekem pont akkor szándékozott tönkre menni a biztonsági mentésre használt vinyóm is.) De hála liksoft kollégának, 99% ban megmenekültek.
Pontos nevet nem tudok, de nekem egy olyan program segített ami fájltípusok szerint keresett. get data back-el nekem is ilyen eredmény volt.
-
*Ropi*
félisten
válasz bazsee83 #15969 üzenetére
Ha írás történ a HDD-re, ráadásul pont arra a területére ahol a képeid voltak, akkor keresztet vethetsz rájuk. A formázás más tészta, mert az a fájlokat nem törli, csak üresnek jelöli a helyüket a FAT táblában. Az oprendszer a frissen formázott HDD elejére települ: ha hátrább voltak a képek akkor azért tudtak megmaradni. Akkor egyszerűen mázlid volt, most nem annyira...
Egyébként így, hogy semmilyen pontos adatot nem közöltél sem a hardverről sem a folyamatról ami az adatvesztés előtt és után történt, nem tudunk érdemlegesen válaszolni. Pontos adatok kellenének arról, hogy:
- milyen HDD,
- milyen oprendszer,
- mi történt a HDD halálát megelőzően ami azt okozhatta,
- mit tettél amikor észlelted a HDD elromlását,
- pontosan milyen szofverekkel és pontosan mit tettél az adatok megmentésére,
- a HDD állapota azóta változott? Ha igen, hogyan?Megannyi fontos kérdés...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Digger
senior tag
válasz bazsee83 #15964 üzenetére
Ne add fel!
Fontos, hogy ne írj a diszkre semmit!
Vannak nagyon jó visszaállító progik és vannak olyan speciálisok is amikkel fotókat is nagyon jó százalékban lehet visszaállítani! Valahol fotós oldalon olvastam ilyenről, próbálj keresgélni rá! Most nem esküszöm meg rá, hogy a Recuva nevűről volt-e szó ott is, de az biztos, hogy ezzel is jól lehet dolgozni!Rögtön találtam is egyet! Bár itt SD kártyáról van szó, de ugyanez hasznos lehet neked is!
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz bazsee83 #15964 üzenetére
Az adatmentésnek megvannak a szigorú szabályai, amiket a mentendő adatok biztonsága érdekében be kell tartani: eleve úgy kezdődik a történet, hogy venni kell egy minimum akkora vagy nagyobb HDD-t mint a tiéd, amire bájtpontos lemezkép-másolat készül az eredetiről, hogy ne azon kelljen dolgozni a forrás sérüléseinek elkerülése végett. Tehát még semmi sem történt, de egy Winchester ára már el lett költve.
Nem tudom, hogy pontosan mi hogyan történt (vezetett a HDD halálához) és, hogy ti mit bűvészkedtetek az adatok visszanyeréséhez, de ebből kiindulva már biztosan átlátjátok, hogy nem faék egyszerűségű folyamat az adatmentés. A tudásnak pedig ára van...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest