Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Üdv Mindenkinek!
Az ASUS P5L 1394 alaplap Vista 64 bit-es driverei jók lehetnek a 64 bit-es Win7-re is? Egy ilyen alaplapra épülő konfigot hajtanék 64 bit-es Win7-el.
Elvileg a Vista-n is futó (pl. "régebbi) programok jók lehetnek a Win7-re is. Csak azt nem tudom, hogy ez a "kompatibilitás" így van-e a drivereknél is?
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
tornas
őstag
Sziasztok!
Van nekem ez az alaplap:asrock p4i45gv
Egy "aprócska" baj van csak vele: az istennek sem tudok belőle semmilyen hangot kicsikarni. Sem az előlapi, sem a hátlapi csatlakozó nem ad hangot. Maga a gép nem lassú, nem is fagy és "nincs gond vele". Az audio driver is "rendben" fenn van. A többi hardver is "rendben" van (átlagos irodai cucc akar lenni WIN XP SP3-mal).
Mindent megpróbáltam mindenhol, amit csak lehetett.
Szoftveres próbálkozások:
- Biosban is turkáltam és volt cmos reset is,
- driver újratelepítés és egy teljesen más, de AC 97-es kompatibilis driver-ek is kipróbálásra kerültek.
- az eszközkezelőben a hardver kipróbálása során is "volt hang", de én nem hallottam. Egy mikrofonnal veszi fel az általam kiadott hangot a driver és nem sokra rá vissza is játssza(ná) a hangszórón. A monitoron látszik is, hogy "szól a hangszóró".
- egyéb hangszoftver telepítése pl. AC3 filter.
- nincs lenémítva és az audio driver szoftverében is hiába ügyködök.Hardveres próbálkozások:
- több és működőképes hangszórók kipróbálása, fülesekkel egyetemben, mind a két csatlakozón,
- a jumper-elés is hiábavalónak bizonyult,
- természetesen minden áram alatt volt,
- a csipogó az csippant bootoláskor,
- a mikrofon viszont működik, mert érzékeli az általam kiadott hangot.
- egy dolgot nem tudtam kipróbálni, az pedig a külön hangkártya használata (lehet, hogy ez lesz a megoldás, amíg bírja lap).Én arra tippelek, hogy hibás lehet az alaplap.
Valakinek volt már ilyen jellegű hibajelensége?
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.