-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Elvileg bios-ból is lehet szabályozni. Ha szoftvert használsz rá, akkor indulás után felülírja a a bios beállításait (ha jól van optimalizálva maga a program). Aztán van amikor fent van még pár oc szoft a usernek (Pl msi afterburner az AI suite mellett) és összeakad ami csak össze tud akadni. szerintem szoftveres lesz a gubanc vagy bios hiba. Utóbbi egy bios re-flash-el megoldható, ha nem maga a megírt bios a hibás.
(#57836) sz.istvánJutubon írd be a lapod pontos típusát, mellé hogy "bios update" és nézz meg pár videót. Ha az után sem sikerül, visszatérünk a lehetséges megoldásokra
(Nem eltessékellek, csak ha lenne időm, pont ezeket a videókat nézném meg, hogy segíteni tudjak.)
-
-
Szia!
Én pl az alaplap dobozán szoktam, vagy simán csak fa asztallapon, lényeg hogy ne vezesse az áramot, esetleg alá lehet rakni az alaplap antisztatikus zacskóját. Ruhadarabot az esetleges műszálak miatt én nem raknám alá.
meinmaurer22
Igen, tudja, ma már minden lapnál alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest