Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

válasz MrDerekas #56687 üzenetére

Természetesen W10, régebbi OS-sel amúgy sem mertem volna próbálkozni, pont az általad említett "újsága" miatt. Szerelési hibát én is kizárnám, nézegettem a manual-t, de nem volt benne semmi újdonság, csak 1-2 ASUS feature. Én is SW-es hibára gondolok, vagy inkább remélem, hogy nem az alaplap hibás 0km-esen...
    Abban bízok, hogy BIOS update majd megoldja, bár azért ez elég komoly dolog ahhoz, hogy ne a sokadik frissítésben legyen foltozva. RAM-okat még lehet majd cserélgetem próbaként, ha megint csinálja vmelyik szimptómát. Bár a manual-ban kifejezett slot-ra (A2,B2) írta az elhelyezést 2modul esetén. Mondjuk gondolom A1-B1 párosban is mennie kéne.
    ASUS progiját végülis ki tudom iktatni, mert UEFI-ben is van FAN settings. Csak ugye szerintem a win alatti ezt azonnal felülírja, ahogy betölt az a szar. Bár ugye nem ártana akkor letörölni... :D Csak van benne egyéb feature is, meg ha nem piszkálom és főleg nem indítom el a fan konfigot, akkor teljesen tünetmentes a gép. MMint ami a videojel megszűnést illeti. legalábbis eddig így vettem észre.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák