- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
porpi007
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen házam, benne az alaplappal. Kérdésem az lenne, hogy lehet ezt az alaplapot használni Core2duo procikkal?
Köszi!
Babi néni! Magáé a macska?
-
V60
aktív tag
Sziasztok
EVGA P55 FTW lap.
Nem indul a gép, nyomtam egy resetet de semmi egyenlőre. A lapon világít szépen a készenléti kék led meg az alsó részén a pci foglalat / amibe egy tv kártya van bedugva / alatt egy zöld led. Viszont nem világít az a piros lámpa ami a pci-e foglalat felett van egy E betű. Ez azelőtt pirosan villogott lassan. Lehet valamit tenni?
Előre is köszönöm ha van valami ötletetekA bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
szoki007
aktív tag
Hali
Tudtok nekem egy olyan programot adni ami méri az északi híd feszültségét ?
-
Lenry
félisten
válasz szoki007 #1113 üzenetére
pedig kellene neki.
a legfrissebb AIDA64-el nézted?ha az se írja, akkor lehet, hogy valami bugos, írj be ebbe a topikba, ezt látogatják az AIDA64 fejlesztői is, hátha javítani tudják a következő verzióra (vagy meg tudják mondani, hogy miért nem írja ki)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
szoki007
aktív tag
-
Kobold190
aktív tag
-
krisztián98
tag
Sziasztok,
Gondolkozok azon, hogy Platformot váltok.
A jelenlegi gépem:
Gigabyte P35-DS3
E4500
2GB RAM
GTX460-as Vga
Chiftec 450-es tápSajnos a CPU-k nem tudják kiszolgálni a VGA-t.
Ezért előszőr gondolkoztam egy Quad-on, de azok olyan 30-ról indulnak és azt mondták, hogy nem érdemes egy 775-be 35-40eftot szánni + a 2Gb mem is kevés lenne.Ezért gondoltam, hogy beruházok egy i5 2500k-ra. A kérdés, hogy ehhez milyen Alaplapot érdemes venni? Természetesen tuningol is lenne + ha véletlenül nincs vga jó lenne tartaléknak az alaplapi. A hűtést a vizes rendszer segíti. Még 1 dolog a Sata-s vinyóm meghalt így most IDE-ben nyomom. Szal jó lenne ide csatlakozó. Meg egy Gigabites lan. Ha van rá mód Gigabyte-ot szeretnék.
Köszi:
KMinden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
-
DonThomasino
veterán
válasz krisztián98 #1125 üzenetére
Sajnos 1155 nél el kell felejteni az IDE-t. (vagy megfizetni, de nem érdemes)
Én is ebbe bajba voltam...Ha tunning és VGA akkor nálad csak a Z68 as lapkészlet jöhet szóba.
Itt egy elég jó leírás lehet mazsolázni.
[link]Ha engem kérdezel inkább ASUS.
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
krisztián98
tag
válasz DonThomasino #1126 üzenetére
ÁÁÁ nincs ide....
Akkor mit csináljak a DVD íróval + vinyóval? Lassan kezd nagyon sokba kerülni...
Egyre többe van a platform csere ÁÁÁ
Mennyibe kerülne az alaplap ami csak a tuning-ot tudná?Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
-
DonThomasino
veterán
válasz krisztián98 #1127 üzenetére
Akkor P67, de igazából nem chip készlet fogja lényegesen
drágítani, hanem az IDE port.
( legalább is az Asus nál a Giga nál nem tudom)[ Szerkesztve ]
-
krisztián98
tag
válasz DonThomasino #1128 üzenetére
Mennyi most egy ilyen alaplap?
Pl Asus (ide vel és nélküli)
Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
-
DonThomasino
veterán
válasz krisztián98 #1129 üzenetére
Ha P67 akkor csak tunning, integrált VGA nélkül.
[link] 39eIDE vel nem is nagyon látok.
Itt keress ha van: [link]MOD: ASROCK s1155 P67 PROFESSIONAL Fatal1ty B3# 49e
[link][ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok, a következő gyors kérdésem lenne, van egy dell gx 270-es pc. intel 865-ös chipset-es dell alaplappal. Windows 7 került rá, először nem ismerte fel az alaplapi hangot, azt orvosoltam egy 5.1-es hangkártyával. Viszont most azt vettem észre, hogy nem működnek a hátsó alaplapi usb-k. Feszültség jön ki rajta, mert ha rádugom a webkamerát akkor kigyullad a lámpája, de adatkommunikáció nincs, pendrive-ot nem ismeri fel. Mi lehet a gond? Valami beállítás vagy vegyek bele pci-os usb kártyát? A windows 7 miatt van ez, vagy lehet amúgy is szar?
-
DonThomasino
veterán
válasz Runner_fxr #1131 üzenetére
Alalapi USB driver t feltetted?
-
DonThomasino
veterán
[link]
H67 szóval nincs tunning, de csak 31 e.
Van integrált VGA és IDE.[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
Ne szórakozzál már, hogy egy ilyen gépde IDE cuccokkal akarsz kínlódni?
Hát még a borz.....
-
krisztián98
tag
válasz agressiv #1134 üzenetére
Igen, de a hdd-k ára jelenleg nagyon borsos... és most még nem szeretnék kiadni
procira 50e
Alaplap 30e
memória 10e
hdd 35e
dvd író 8eKicsi egyben nagyon sok, akkor inkább marad egy quad-os CPU...
[ Szerkesztve ]
Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
-
szoki007
aktív tag
válasz krisztián98 #1136 üzenetére
-
agressiv
addikt
válasz krisztián98 #1136 üzenetére
HDD35? Hol nézed te azt. Amúgy ha drágábbak is a HDD-k a tiédet is drágábban tudod adni, fpleg, hogy az IDE egyre ritkább, nem véletlenül persze.
Hát még a borz.....
-
krisztián98
tag
-
szoki007
aktív tag
válasz krisztián98 #1139 üzenetére
persze hogy kihajtja , mivel a lapod nem rossz tuningra ezt cibálni is tudod most lehet hülyeséget mondok de pl 3.5ghz@1.28v .... proci/hűtés függő
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Runner_fxr #1131 üzenetére
vagy bios-ba állíts minden usb-s eszközt enabled-ra.
-
Kofler
tag
Sziasztok !
A következő lenne a gondom a gépemmel: amikor bekapcsolom és elkezdi betölteni a Windows-t, egy nagyon halk surranó/sercegős/sistergéses hang keretében kikapcsol a gép. Akárhányszor újraindítom ez a végeredmény. Valamikor sikerül neki betöltenie a Windows-t és utána száll el...
Atomjaira szedtem a gépet és elraktam messzire egymástól az alkatrészeket. Egyértelműen az alaplapról azon belül is a processzor környékéről (vagy talán direkt a processzorból) jön ez az alig hallható hang.
Próbáltam már kiszedegetni a memóriákat egyesével, úgy elindítani stb. de az eredmény mindig ugyan az.
Alaplap: Gigabyte GA-M61SME-S2L Processzor: AMD Athlon X2 2.1 GHz
Köszönöm előre is a válaszokat !
[ Szerkesztve ]
-
Kofler
tag
válasz #65675776 #1144 üzenetére
Egy "ABPower" nevű csoda ami 455 w-os. Kis 8 centis ventilátorral. Igazából semmi gondom nem lenne ha tudnám hogy a három vagy két dolog közül (táp, alaplap, proci) melyik a rossz, mert akkor holnap már rohannék is venni egy másikat.
Egyébként alapból herótom van a Gigabyte-os cuccoktól, mert bármilyen dolog volt a gépben ebből a márkából az tuti tönkrement. Mellesleg ez ilyen "csak szülők által használt gép" szóval nem is kéne ide nagy erőgyár, de most éppen ez a helyzet.
-
Kofler
tag
válasz agressiv #1147 üzenetére
Egyébként nemrég' volt a családban egy ilyen jelenség (pont ilyen alaplappal ha jól emlékszem). Akkor például egy pár púpos kondit cseréltek ki majd' tíz ezer forintért, de nem látom túl sok értelmét mivel hozzáteszek még egy ötöst és vettem egy vatta új alaplapot ami nem "gagyibájt" ahogy mondtátok...
Tehát több mint valószínű hogy a processzor semmiféleképpen nem mehetett tönkre ugye ? Ezt kizárhatjuk ?
-
krisztián98
tag
válasz atti_2010 #1149 üzenetére
Szia,
Ha elhozod 100ft-ért kicserélem a bűnös kondikat... Nézd meg a kondikat, hogy valamelyik nem-e púpos. A konkik darabja 100-200ft.
Ezért 10eft-kérni bunkóság és szégyelljék magukat.
Üdv.:
KMinden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest