Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dákesz
tag
válasz
firstman3333 #46998 üzenetére
Megoldodott, annyi baja volt h túlságosan behúztam egy csavart es feszitette aza alaplapot
-
Dákesz
tag
válasz
firstman3333 #47011 üzenetére
Csak gondolom
de ilyet meg soha nem láttam
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Most nem rég cseréltem konfigot (cuccoknál látszik) és az egyik problémám az az, hogy a windows-om megáll másodpercekre (böngésző, total commander, outlook, még az asztal is néha) Ezt leszámítva villámgyors M.2-es SSD-t használok. Én a chipsetre gyanakodtam de az újra telepítés nem oldotta meg a problémát.Másik problémám, Asus Maximus Impact VI lap, UEFI bios,nem tudom kikapcsolni, hogy az USB ne kapjon áramot ha a gép ki van kapcsolva. És a szép kék ledes egér világít állandóan.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Xes
csendes tag
válasz
firstman3333 #46992 üzenetére
Biosfrissítés megvolt, semmi változás, haverhoz átvittem a tápot és a vidikarit is, ott egyből betöltött. Nem ééértemmmmm
Nála alaplap: Asus P5G41T-M LX
Mi lehet a különbség ami miatt nálam nem viszi videókártyát?
Graphics Card Interface
Not sure
vs
PCIe v2.x
-?
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
Olykor előfordul, hogy az AMD kártyái nem indulnak, vagy instabilak egyes lapokban, viszont másikban mennek és másik kártyák is mennek ugyanazokban a lapokban..
type your text here..
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok, nekem is ez a problémám, a különbség hogy MSI B150M I5 6500 a proci. Ha DVD-ről telepítem, akkor nincs ilyen probléma? Csak az USB-ről nem megy?
-
afelaldozhat
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!Adott egy GIGABYTE H97M-D3H típusú alaplap.
2napja lecseréltem a gépházam egy NZXT Phantom Full Tower-re illetve a VGA-t egy R9 390 NITRO-ra
Arra lettem figyelmes,hogy hol egyszer kétszer hogy állandóan indításkor a gép beindul piittyen egyet a lap,valami uefi kék háttér,gép leáll újraindúl,de nem áll talra.
Áramtalanítás segít semmi más.
Roppant bosszantó.
Mi okozhatja??
Mi lehet a hiba??Ha a gép talpra áll órákig stabil
Pontosan azt csinálja mint a linkelt videoban
-
törölt tag
válasz
kicsigeri #47022 üzenetére
Márpedig az a DVD meghajtó ugyanúgy SATA-n csatlakozik a lapra, mint a vinyó. Emiatt sem lehet, hogy a SATA vezérlőhöz hiányozna a driver.
mokus1: Ugyanúgy nem mutat egy meghajtót sem ha a telepítőmédiát nem látja. Hogy akkor mégis hogyan jut el eddig a telepítőkészlet, azt meg ne kérdezd, számomra is rejtély.
[ Szerkesztve ]
-
afelaldozhat
tag
válasz
afelaldozhat #47024 üzenetére
Valaki tudna érdemben segíteni?
-
szallasi007
őstag
válasz
afelaldozhat #47024 üzenetére
Szia, proci lábakat kéne megnézni ha kivetted mikor házat cseréltél illetve táp kábeleket megnyomkodni, vagy ha van a lapon hibakod kijelző led (szak nevét nem tudom) akkor azt kéne megnézni hogy mit mutat
-
Ben.93
csendes tag
rossz topik sorry
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
őstag
Sziasztok,
hasonló problémám van, szép kék ledes egér és nem tudom beállítani, hogy kikapcsolt gépnél ne világítson.
A másnál ajánlott Erp ki van kapcsolva, de egyebekben szinte alig látok energia takarékosságra vonatkozó beállításokat a BIOS-ban... ilyen sr4+5-öt sem látok sehol.
Új Gigabyte b150-hd3p alaplapról van szó.Előre is köszi a tippeket
[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
válasz
jacint78 #46973 üzenetére
kikapcsoltam, de attól még ugyan úgy visszakapcsol.
újabb fejlemény: volt a gépemben egy 2 terrás vinyó, hd sentinel már nyafogott, mert 30 % alatt volt, és 71 bad sector volt rajta, 30 napot jósolt, de nem változott az utóbbi időben. A mai újraindulás után nem látta a gép a vinyót, bármit csináltam vele. vettem egy újat, remélve, hogy esetleg ez csinálta a gebaszt, de külső tokban működik, és az újraindulások sem szüntek meg... -
RedCactus
senior tag
válasz
afelaldozhat #47030 üzenetére
Nekem olyan mintha nem kapna elég áramot. Nézd meg, hogy az alaplapon bedugtad e a 4+4-es csatlakozót, valamint a vga-ra a plusz tápcsatlakozót. Esetleg nincs a reset gomb a bekapcsoló gombbal felcserélve. Hibás USB eszköz is okozhatja.
-
afelaldozhat
tag
válasz
RedCactus #47035 üzenetére
Tegnapi fejlemények.
Megfgyeltem ha egy pöccintésnél egy picit is tovább nyomva tartottam a kezem az indító gombon a hiba azonnal előjött.
Aztán ilyenkor áramtalaítottam.
Ez után pöccre indúlt a gép.Ha elindúlt volt,hogy órákig ment a Valley,GTA5.....
De volt,hogy bármit csináltam nem bírt elindúlni kizárólag áramtalanításra.
Tegnap feltettem a legfrisebb BIOS-t a gyártó oldaláról.
Azóta 30 indításon van túl a gép EDDIG hiba nélkül (kopp-kopp)
Létezik,hogy egy BIOS frissítés megoldotta volna a dolgot??
De a hardverek közül csak a VGA lett cserélve.Vesszek meg ha értem....
Eddig hiba nélkül ment minden
-
RedCactus
senior tag
válasz
afelaldozhat #47036 üzenetére
Mindenesetre érdekes. A lényeg, hogy megoldódott. Mivel házat is cseréltél, azért lehet a bekapcsológomb zárlatos volt és mostanra állt be. (Ezt magam sem hiszem, de attól még előfordulhat.)
-
-
mokus1
addikt
válasz
jacint78 #47040 üzenetére
En pont minap neztem egy 945os lapot. Talan msi volt pentium D volt benne 3ghzel.
A lenyeg a fejlesztes lett volna de az alaplap cpu support listajaban nem szerepelt csak 3,4ghzes D. Ennek ertelme nem sok lett volna. Lehet hogy megis ment volna core2 is?
Mondjuk igy egy egeszgepes csere lett eloiranyozva. -
jacint78
addikt
válasz
mokus1 #47043 üzenetére
Hivatalosan a 965.től mennek a Core2-ők, de egyes gyártók megoldják, hogy a 945-ben is menjenek, tehát nem biztos, hogy abban a lapban is ment volna.
Gézengúz
A Celeron 4XX-nek jóval nagyobb az áramfelvételük ahhoz képest, hogy egy magosok és alacsony órajelűek, nem véletlenül, azokat nyílván lecseszett C2D-kből válogatták ki. A 8400 Jobban fog melegedni, de a hőmérséklethatáron belül maradna valószínűleg átlagos használat mellet, persze pörögne a hűtő, mint a barom, de ráérnél később is szerezni rá hűtőt. Egyébként 775-ös hűtőket fingért lehet már találni szinte bárhol.
type your text here..
-
Gézengúz
addikt
válasz
firstman3333 #47047 üzenetére
Pedig ott van, de nem ez a gond, honlapon overclockinggal írják a működését, nem akarom megvenni poénra csak akkor ha biztosan megy..
-
Gézengúz
addikt
válasz
firstman3333 #47049 üzenetére
Hát a legutolsó beta bios már fennt van, majd kiderül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest