Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipszw
csendes tag
válasz
Silentfrog #8999 üzenetére
amivel sipol nvidia fx5600 és 5200 ezeken nincs kiegészitö táp csatlakozo amivel néma az ati 9200 és 9550
-
josik
aktív tag
Üdv! A problémám a következő: Van egy asus p5 gz- mx alaplap. Nem akap P-ATA vinyóról bootolni sehogy sem. Bios a legfrissebb. A vinyót látja, biosban megjelenik, állapota kifogástalan, kábelek jók. Az optikai meghajtót is látja(P-ATA) a telepítő el is indul, de amikor már a vinyóról kéne indulni azt nem csinálja.
Te is fiam Bluetooth...
-
törölt tag
A Gigának ez a Silent Pipe hűtése elég érdekes egy koncepció. 775-ös lap, X48 chip.
Az északi meg a déli híd össze van kötve egy hőcsővel, a déli ennyire meleg? Vagy csak az északi feleslegesen felfűti? Meg az a hőcső is, az egész hűtő egy vastag réztalpon van és a réztalp tök szélébe van a hőcső, hát nem tudom, valószínű ez a világ legjobb hűtése. Az északi meg a vrm hűtések még pofásabbak, nem a talpba hanem a bordák tetejébe megy, de onnan mit visz, meg hova az jó kérdés ismét. Déli híd még hátul is kapott bordát, csak azt nem tudom mire, olyan mintha nem is lenne alatta szigetelés, remélem majd lefüstöl mikor beindítom. Szívem szerint ezt az egész katasztrófát lecserélném. -
-
josik
aktív tag
válasz
djculture #9020 üzenetére
Hiányzó boot media vagy mi a bánat baja van. Az optikai meghajtóról természetesen indulna továbbra is, de azon már túl lennénk..
Elnézést a dupláért, kicsit már kicsinát a deszka.Tiger.huhhhh: A vinyók, amikkel próbáltam hibátlanok.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam Bluetooth...
-
baboss
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem hirdetek egy AMD Athlon II X4 640 procit és a vevő azt szeretné tudni hogy melyik a jobb Athlon 2 x4 vagy phenom 2 x4 a választ előre is köszönöm.
-
baboss
őstag
A gyerek gépét szeretném fejleszteni.Most 1 db SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 van benne , vegyek még egy ugyan ilyet 10k vagy eladásra kerül 9k és veszek bele egy Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 256Bit 18k
A válasz előre is köszönöm. -
baboss
őstag
válasz
Silentfrog #9030 üzenetére
Hol láttad a 5770 et 18 k ért?
Melyik topikban érdeklődjek?
Köszönöm. -
Silentfrog
veterán
-
baboss
őstag
válasz
Silentfrog #9032 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
baboss
őstag
válasz
Silentfrog #9034 üzenetére
Köszi már próbálom.
-
Hofeher
aktív tag
P35 lap sata kivezetési halottak ezzel lehet valamit kezdeni vagy kuka ?
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
PH.User
tag
válasz
Hofeher #9037 üzenetére
Hogy lehet csak a SATA halott?
Akkor az egész déli hídnak K.O. lenne nem?*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
-
lagodzi
csendes tag
sziasztok, kíváncsi vagyok hátha tud neked valaki segíteni.
Összeszereltem egy gépet paraméterek a következők:Coolermaster 334 Elite
ASRock H77-PRO4M
Intel Core i3-2120
Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3
SAMSUNG 830 series 128GB SSD
WD 2TB caviar green
ODD
MSI HD7770
Tápegység: FSP Blue Storm II 400 (ez régről megmaradt, de szeretem, nincs semmi baja)Minden tök szép és jó, addig amíg a windows 7 prof 64 telepít. Kép van, proci 40 C, m/b 32 C.
Mielőtt a windows elindítaná magát az első alkalommal hirtelen leáll a rendszer és újraindul. Betölt az alaplap logó bootol a bios, majd 1-2 mp és újraindul.
A windows hibátlan, gyári. ( termékkulcsot kérésre nem küldök)
Elkeseredettségemben kipróbáltam, hogy az Ubuntu 12.04 LTS (64bit) telepítés után elindul-e. Természetesen nem. Az tökéletesen betölt és működik. (a bootidő kb. 5-10 mp volt mindenkinek javaslom, hogy vegyen SSD-t)
Amit el tudok képzelni, hogy probléma lehet az az, hogy az alaplap 8 tűs foglalatú, a táp pedig 4 tűs, de mivel bekapcsol a gép ezért nem hiszem, hogy tápellátási gondok lennének. A biztonság kedvéért, kivettem a gépből a videokártyát is, hátha azért nem mert a bios képernyő után nem jut elég áram a prociba, de ez sem segített! TDP-je a procinak 65 W, az ASRock is írja a manuálban, hogy elméletileg működhet 4 tűvel.
Ha segít veszek egy FSP HEXÁT, vagy egy CORSAIR-t, de elég sokat kiadtam már a gépre és nem szeretnék még arra is költeni egy 10-13 000 forintot. Azok mindegyik 4+4 tűs cpu csatisok.
Ötletek, vélemény? Kérlek segítsetek!
-
lagodzi
csendes tag
amúgy köszi szépen a tanácsokat.
-
Oszkár26
tag
válasz
lagodzi #9045 üzenetére
Sziasztok asus M4A78-AM lapom nem ad hangot,gyártó oldaláról töltött driver van rajta,jumpert nem találtam,biosban próbáltam AC97 és HD AUDIO-ra állítva és semmi :S viszont ha bedugom jack dugót kiírja hogy jack state changed
Ha ért hozzá vki megköszönném üdv[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Trident Z 16GB (2x 8GB) DDR4 3200 Mhz RAM
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz memória új
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ryzen memória ÚJ
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 2x32GB 3600MHz DDR4 memória (CMH64GX4M2D3600C18) Bontatlan dobozos!
- Gigabyte GA-B75M-HD3 LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest