- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megbombázta a Dolphin Emulator steames elérhetőségét a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
Köszi a válaszokat ilyesmiket kerestem.
MrDerekas: igen hátlapi tényleg, elírtam.
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
MrDerekas megoldása lett a befutó, megrendeltem, téma lezártnak tekinthető. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
mefistofeles
addikt
Srácok, valaki meg tudná nekem mérni a socket 775-ös alaplapok hűtőrögzítő furatainak a távolságát (egymástól) ?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
jacint78
addikt
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő Gigabyte P31-DS3L alaplap, Win 10 telepítés alatt Invalid Partition Table hibaüzenettel leáll a telepítés. Ma egy régebbi alaplappal szerelt gépre meg simán felment a Win 10
Valakinek ötlete a problémával kapcsolatban?
Füge
-
-
D!esel
csendes tag
sziasztok!
sapphire pure black x58 alaplapom van, most kb 1 órája nem kapcsol be a gépem, előtte minden rendben volt vele az az érdekes.
felpörög minden, de nem ad képet egyáltalán.
2A hibát ír az alaplapon a piros led.
mi lehet a gond?
köszönöm előre is a segítségeteket!
-
MrDerekas
addikt
válasz
D!esel #51022 üzenetére
SATA vezérlő döglődik vagy szimplán csak érintkezési hiba. Első blikkre. Meghajtók leszed-visszarak. Ha mázlid van ennyivel meg is úszod.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Archttila
veterán
Alaplapra csavarozható kis WIFI antennát keresek lehetőleg kicsit, pici ITX házra menne. Van vmi ajánlott típus?
Arch Linux [Sway WM]
-
MrDerekas
addikt
válasz
Archttila #51029 üzenetére
Legalább egy alaplap típust tennél hozzá...
Itt lehet hamarabb lesz válasz. (Mivel nem alaplapos a kérdés) Alaplapra csavarozható - ezen derültem egy sort, amint elképzeltem hogy 4x16-os forgácslapcsavarral rögzíted valahol az alaplapon.Bocs!
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz
Archttila #51031 üzenetére
Ehh... Elnézést! Még mindig nem szoktam meg, hogy nézzem az adatlapokat
Részemről nincs ajánlott kategória. Alsó osztályban egykutya mind. Biztos vannak tutibbak, ez főleg pénztárca függő. A fentebb általam javallott topicban eléggé szakik vannak, biztos akad konkrét ajánlatuk is.
-
ROLI22
csendes tag
Sziasztok
Nem régen kezdtem el használni az új gépemet és azt vettem észre, hogy random módon hol 2133 Mhz-en, hol 3200 MHz-en mennek a ramok a bekapcsoláskor (annak ellenére, hogy a BIOS-ban XMP-re van állítva).
Ezek a ramok vannak a gépben, a lap egy Z170 PRO GAMINGVkinek van vmi ötlete, hogy mitől lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Üdv!
ASRock B75M-GL alaplapommal olyan probléma lenne, hogy a hálózati csatlakozó alatt található USB port néhány napja semmire sem reagál. Az eszközkezelőben nem találtam hibára utaló jelet.
Mi lehet a probléma? Fizikailag nem volt bántva a csatlakozó és idáig működött, a nyomdám volt bekötve az adott usb portra.Köszönöm!
-
passatgt
aktív tag
Üdv! Az mitől lehet, hogy BIOS-ban lépkedés baromira lassú? Amikor oldalt váltok, szép lassan felülről lefelé jelenik meg a tartalom és kb 10 másodperc míg egy oldalt megjelenít. Egy intel szerver alaplapról van szó.
Köszi
-
BCAA6000
újonc
Sziasztok, sajnos még annyira nem értek a gépekhez (most kezdem el az info középet) , és annyi lenne a kérdésem ,hogy a ga-8i945p-g alaplaphoz tudnátok e sorolni olyam ram kártyákat amik kompatibilisek a alaplappal , néztem , hogy mi kompatibilis vele , de azok ilyen 2 gb szarok ami eleve van most a gépbe. Vagy be kéne újítanom egy alaplapot ? És ha igen , milyet ? ramra és alaplapra összesen maximum 35 e forintot áldoznék. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
-
Vigilante
őstag
Üdv, adott egy Giga GA-H61M-USB3H típusú alaplap, aminek csak a VGA kimenetén van kép. HDMI-n pl az istennek sem akar képet adni, pedig régebben TV-t már kötöttünk rá. Az egész max 1 éves, ha lehet, és eddig csak 1 monitor volt rákötve VGA kimeneten, viszont most egy HDMI kimenetest is rákötnék. A képért egy i5 3570 a felelős, a maga HD 2500-as integrált VGA-jával. Valakinek valami ötlet? Esetleg valami BIOS-ban lehet letiltva (most állítottam gyári állapotába), a driverből meg természetesen a legfrissebb van rajta.
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 3900XT ~ 4.3GHz - 1.312V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Joker88
őstag
hirtelen kellene egy netezős/zenehallgatós/filmnézős gépet összedobnom.
nekem itthon talomban van egy AMD phenom X4 955-ös processzorom ,meg 6 GB DDR3-as RAM-om.
mivel "olcsón jót" gépről lenne szó (ahogy mondtam nem a teljesítmény inkább a költségvetés a szempont) egy Gigabyte GA78LMTS2 alaplap (micro ATX) lenne a kiszemelt.
erről az alaplapról milyen tapasztalat/véleményetek van ? Ja és persze Windows10-el kellene mennie a gépnek..Köszönöm előre is a segítségeteket !
In loving memory of Garrett Lockhart
-
jacint78
addikt
válasz
Vigilante #51046 üzenetére
Gondolom meghalt a kimenet, gigabájt betegség. Esetleg nézd meg az alaplap doksiját, hátha van valami olyan feltétele a HDMI kimenet mukodésének, hogy nem lehet mellette más. Régen csak HDMI volt használva, vagy akkor is volt mellette monitor?
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Összeraktam egy gépet Asus P8H67-M lappal, egy i3 3220-szal és ramokkal, viszont nem igazán megy a lap. Folyamatosan világít a DRAM Led. 2 féle memóriával is próbáltam, az egyik egy az egyben szerepel a támogatási listában (kingston kvr1333d3n9/2G), a másik is hibátlanul működik másik gépben (kingston hypex khx1600c10d3/4g). A MemOK! gombot is próbáltam, viszont az sem állított be olyan értékeket, amivel elindulna a lap. Bios reset volt, nem segített. A biosig el sem jutok, képet nem ad a lap, folyamatosan ram hibára panaszkodik.
Van esetleg ötlete valakinek?Köszi:
sgergi[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz
jacint78 #51048 üzenetére
Hát ,csak HDMI-vel is néztem, rádugtam a TV-re és semmi.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 3900XT ~ 4.3GHz - 1.312V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DIGI Mobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Itt az áttörés: a Model Y a legkelendőbb személyautó
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest