- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
Воланд #39225 üzenetére
Win7 Pro 64 bit
Csak a hang drivereket (alaplapi + ati hdmi audio) tettem fel, mert azok nem akartak működni anélkül. De pl a hálókártyát felismerte.
Az usb nem működött első bekapcsnál (ugye a déli híd az más lett), de 2.-ra már ment, ezért nem foglalkoztam egyéb driver telepítésével. Az eszközkezelőben is minden jónak tűnik.
Bár így hogy rákérdeztél, lehet befrissítem az intel chipset drivert is. -
Speederer
senior tag
Sziasztok!
Pár napja cseréltem alaplapot Asus P5K-ról (P35) P5Q3-ra (P45), és annyi bajom van vele, hogyha alvó állapotból felébresztem a gépet, akkor 2 vinyót nem érzékel a 3 vinyó + ssd-ből.
A win-t nem raktam újra a lap cseréje miatt, tehát a beállítások maradtak ugyanazok, mint korábban. De előtte nem volt ilyen problémám. Vagyis akkor volt, ha a P5K-n az 5. sata csatira dugtam a vinyót/dvd-t, amit egy JMicron chip kezelt.A Raid-el tudnám összefüggésbe hozni a dolgot, merthogy a P5K-n csak ICH9 van (tehát raid nélkül), a JMicron és az ICH10R pedig ugye raid-es. De amúgy nem használok raid-et.
Még annyi, hogy az a 2 vinyó ami nem indul el alvás után, azokon csak adatok vannak, tehát a win semmilyen szempontból nem használja őket.
Erre van vkinek vmi 5lete, hogy miért nem működik megfelelően? Kicsit zavaró, hogy hiába altatom el a gépet, utána úgyis újra kell indítani, hogy működjön mind1ik vinyó.
-
Speederer
senior tag
válasz
juliabrilke #10031 üzenetére
Eléggé elkeserítő információ volt, bár én is úgy látom a helyzetet, hogy megadta magát a lap.
Sajna perpill nincs tápom amit bele tudnék próbálni, de ha sikerül vmit szerezni hozzá, akkor azért +nézem. Más ötletem nekem se lett azóta sem.
Azért köszi! -
Speederer
senior tag
Adott egy Asus A7V600-as lappal szerelt konfig. Úgy hozta a gazdija, hogy nincs rajt kép. Már 3 videókártyával próbáltam, de csak nem akar jó lenni. Se agp-sel, se pci-ossal. A gép mintha elindulna, ventik mennek, ledek világítanak, vinyót + cd-t felpörgeti, de kb itt + is áll a dolog. A szpíker nem pittyeg egyet se, ha van benn vga, ha nincs. Ramot kivéve is ugyanez. Másik memóriám sajna nincs hozzá perpill amit bele tudnék rakni. Szerintetek mit kezdjek vele?
Ja, már szpíkert is cseréltem, azzal se pittyeg.
-
Speederer
senior tag
Van 1 ősrégi gép, de mindig azt írja bekapcsnál, hogy a proci cserélve lett, lépjek a bios-ba, vagy nyomjak F1-et az alapértelmezett bios betöltéséhez. Haveré a gép, eddig mindig lelkesen F1-et nyomkodott, de most rosszalkodik a gép.
A probléma ott kezdődik, hogy hiába lépek a biosba és állítok át akármit is, restart helyett csak fekete képernyő van és persze nem menti el a beállításokat és kezdődik minden előlről. Elemet raktam bele másik gépből, azzal is ugyanezt csinálja. De miért? Vagy mit csináljak vele?
Nemtom pontosan milyen gép, de vmi P2 333-at ír ki + 96MB ramot, többire nem emléxem.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest