- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. most beszéltem le a lap vissza küldését asus m4a785td-m evo de azt montda az ember, lehet nem csinálnak vele semmit mert a kék ablak az driver hiba. de a fagyásra nem tudtak mondani semmit. mondta küldjem vissza és lesz valami. biztató mondhatom
-
Sixty21
aktív tag
Volt itt egy forum társ akinek ilyen lapja van és kék ablakozott neki is de ő meg tudta oldani annyival hogy az integrált lant kikapcsolta. én is megpróbáltam és ugyan az
és egy embertől vettük itt a PH-n. rossz széria lehet.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
prmcsk #49564 üzenetére
Igen integrált vga-val is fagy. kb 3 féle fajta billt próbáltam már usb és sima ps2 portosat is. windows alatt is megfagy nullára a gép. ha sikerül elindítani játékot akkor meg kék ablakot dob 3-4 perc után. ezt 2 és 4 maggal is produkálja. van mikor bekapcsolom és fekete kép és nem csinál semmit akkor a tápot le kell nyomni és akkor talán elindul ha nem fagy meg és kezdődik előröl minden. Win7 és xp-n ugyan úgy.De ha jó kedve van akkor akár prime95 1 napot is fut és semmi hiba de 1 nap után kezdi előröl a bugokat. de most már windowst se tudok rakni mert kék ablak vagy szimplán fagyás. minden át lett pakolva egy giga lapba és hibátlanul megy minden. de az csak kölcsönbe volt szóval most van is gépem meg nem is
laptopról nyomulok most éppen. szóval szerintem a lap cserés lesz. de ötletem már nincs mit lehetne vele kezdeni.
-
-
Sixty21
aktív tag
Én Amd párti vagyok így az intel részéhez nem tudok és nem is akarok hozzá szólni. de szerintem még mindig jobban jársz Amd géppel. Egy jó phenom 965 esetleg 6 magos is nálad szóba jöhet. de ezekhez azért dukálna egy nagyobb vga is mert akkor vga limites leszel sajna. de ha ki bírod vele jövőig akkor az ráér. De remélem egy Intel User is hozzá fog szólni ehhez a témához mert ilyenkor azért az jó ha mind két "tábor" tud valamit mondani. Boltos cuccok lennének? mennyit használod(nád) játékra gépet?
-
Sixty21
aktív tag
Még mindig szívok ezzel az asus m4a785td-m evo lappal. nem lett valami siker széria szerintem. asus kicsit le adta a színvonalat sajnos az én meglátásaim szerint. itt van a gép és használhatatlan. azon gondolkodom,hogy vízbe dobom az egészet.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
Kis Samurai #49208 üzenetére
Szia. Én is most szívok egy ilyen lappal! nekem is megfagy bios-ban is ha úgy tartja kedve. kék ablakot is dobált és nullára be szokott fagyni a gép. Nem tudom én sem mi legyen!
Minden alkatrészemet ki próbáltam másik gépen és ott semi probléma nem volt. nekem viszont a lan-ra még nem dobott hibát, vagy csak nem tette közzé. privátban írd meg kitől vetted mert én is itt vettem de az enyém új OEM kiszerelés volt. -
Sixty21
aktív tag
win xp fagyás az eredmény. már azon gondolkodok,hogy nem engedem a win7-nek frissíteni magát és megpróbálom úgy. Nv driver automatikus frissítést kikapcsoltam hátha az a gond de hát nem. szóval teljesen tanácstalan vagyok már.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. még mindig nyüglődök a géppel: asus m4a785td-m evo Phenom 555 2x4gb corsair vengeance 1600 és xfx gtx260. gépem lefagy vagy kék ablakot dob ha gondol egyet. ujra telepítés után tudom használni max 1 napot utánna kezdi ezt. tegnap prime95 majdnem 9 órát ment és semmi gond nem volt. ma bekapcsolom és egyből megfagy ha játékot indítok akkor kék ablak. azon vagyok hogy ki viszem és szét fogom verni. alkatrészeket átpakoltam másik lapban és tökéletesen megy. proci 1.375 V kap. ram 1.5 V. nem tudom mit kezdjek az egésszel. több merevlemezzel is ki lett próbálva szindróma ugyan az. 2 hete raktam össze talán kicsit több. és azóta szivat! segítsetek kérlek mert így nem ér semmit. köszönöm előre is
Kingston hiperx ddr3 1600-al is fagyott. -
Sixty21
aktív tag
Most néztem a winyóm adatait HD sentinel-el és ezt írja.:A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 9956 alkalommal.
Ez esetleg lehet a válasz a problémámra vagy a proci körül van gáz?
ÉS azt írta hozzá nincs szükség beavatkozásra. kondíció 100%
-
Sixty21
aktív tag
Gépet én raktam össze(nem ez az első) teljesen alapon használom hiába 4 magosítható stabilan akkor is 2 maggal használom mert még nem jött meg a tx3 hűtőm hozzá. Procit itt vettem az aprón meg a lapot is. lap zsír új OEM szóval driver cd nincs. procit is itt vettem ahhoz nincs garim se sajna. szóval semmi tuning és semmi mokkantás nincs. proci 1.35 V-re van állítva. ha auto-ra rakom akkor is ez a hiba. most feltettem a vga drivert és a frissítést nem engedem neki. ha prime 95-t neki engedem ha kifagy vagy ujra indul akkor a proci bukott?(teljesen alapon) mert akkor megpróbálom azt is. de ha rossz lenne a proci akkor nem hinném,hogy tudnék winxp vagy win7 feltelepíteni és használni a gépet(szerintem) nagyon köszönöm az eddigieket és minden tanácsot elfogadok.
-
Sixty21
aktív tag
blue screen programmal meg lestem mi okozza a gondot. de ez nekem kínai. feltöltöttem a képet. aki hozzá tud szólni kérem tegye. köszönöm.
http://kepfeltoltes.hu/view/111216/problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BigBlackDog #48985 üzenetére
Gép 3 hete lett össze rakva. a proci terhelés alatt 4 maggal 59 fok kb. tx3 hétfőn jön hozzá. Először a ram-ra gyanakodtam amíg kingston hyperx-t használtam(gondoltam nem fér össze az asus lappal) most tegnap dobtam bele a 8gb corsair vengeance modulokat. de ugyan úgy szitál. ha ujra telepítem a gépet akkor 1-2 napig jó hiba mentesen játszok vagy akármi. porosnak szóval nem poros. de ki akadok tőle
találjunk ki valamit
Esetleg a phenom a ludas? -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. az mitől lehet,hogy le fagy a gép? van mikor biosban is megteszi egy csippanó hang melett. kék ablakot is dob játék közben. új sp1 win7 64 bit. friss driverek.VGA-nál ki próbáltam régebbit is de akkor is elő jön a hiba. Hiba üzenet kék ablaknál.:
SYSTEM_SERVICE_EXEPTIONSTOP: 0x0000003B C0x00000000C0000005, 0xFFFFF80002A6ECF3, 0xFFFFF880062E5060, 0x0000000000000000
Tanácstalan vagyok teljesen. köszönöm szépen előre is.
Phenom 555, asus m4a785td-m evo, 2x4GB corsair Vengeance LP 1600, xfx
HA ujra rakom akkor 1 napig hiba nélkül tudok játszani!
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Asus m4a785td-m evo laphoz milyen memória passzolna? 2x4 gb játszana. Phenom 955 mellé lenne és egy gtx260.
-
Sixty21
aktív tag
valaki help
-
Sixty21
aktív tag
sziasztok. nem ide vág de hamar kéne válasz. a floppy áram kábelban ugyan annyi áram megy mint a dvd meghajtóéba?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Asus M4a785td-m evo lapom egy xfx 9500 gt 512-vel cod4 közben szét csúszik a kép és vibrál sok pixel(közben fut a játék) új driver volt fent. most raktam fel eggyel régebbit és azzal is ez a gond. asus m2n sli-ben nem volt gond. köszönöm előre is
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA800364D4E0
BCP2: FFFFF8801117A9C8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\120611-12838-01.dmp
C:\Users\SziKi\AppData\Local\Temp\WER-31793-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtEzt a hibát dobja ki néha. sry. thx
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Egy Asus M4A785TD-M Evo lapban hogyan tudom bekapcsolni a +2 magot egy phenom x2 555 procin? tesztelt stabilan 4 magon tuningal ment ahonnan szereztem. köszönöm előre is
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. 1 kérdésem lenne: most jött meg az asus m4a785td-m evo lapom. láttam hogy athlon x2 5200+-ot 4 magosítottak benne. most van egy 4200+-om azt bele tehetem ddr3 memóriával? vinni fogja? mert ha nem akkor várok míg megjön a proci is. és ha menne a lapban a 4200+ esetleg lenne esély 4 magosítani? mert ezt csak 5200+ nál láttam. ez már több mint 1 kérdés.
előre is köszönöm.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Asus M4A785TD-M Evo lapban tudnám aktiválni a magokat ha olyan procit veszek?
-
Sixty21
aktív tag
Hd sentinel 100% kondíciót ír a merevlemezre és másik gépben vígan ide-oda másolok mindent és semmi gond. fu.k
-
Sixty21
aktív tag
hd sentinelt mindjárt felrakom a másik gépre és meglesem. külön tudom ki és be kapcsolni a sata 1-2-3-4 portokat. mindet végig zongoráztam. most le van tiltva a 2-3-4 és a sata1 portba van a merevlemez(wd 320) bios most sem látja, van mikor igen de akkor fagyás a vége, most is hallom néha megáll és felpörög most is be van kötve a gépbe de nem lája a gép és cikázik a fordulat így is. még esetleg a sata áramátalakítot próbálom kicserélni ha találok másikat. több ötletem nincsen.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. van egy asus m2n-sli lapom. sata merevlemezzel fagy a gép! xp és win 7 alatt is van mikor nem jut el a rendszer betöltésik és már akkor csak stagnál a gép. Bios-ban sata-k be vannak kapcsolva. valami ötlet? sata vezérlő behalt volna? köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
-
Sixty21
aktív tag
Tisztelet. valaki tudna ajánlani 20-23 ezer körüli alaplapot? phenom II vagy athlon II menne bele.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. erről mi a véleményetek?
» ASROCK 870 Extreme3 R2.0 ebbe a lapba bele tudom rakni phenom II vagy athlon II procikat?
-
Sixty21
aktív tag
Hali. A gigabytes dologhoz szeretnék szólni. : Másik alaplapom: GA-880GM-UD2H és szintén egy Gigabyte gtx 460oc 768 MB-s kari dübörög benne.Friss drivereket viszi rendesen Full HD-ban sincsen semmi gond. Játék közben is szépen megy nagy TV-n is full hd-ban. akármit csinálok vele semmi gond. de ez tuti hülyeség mert alaplap is Giga meg a kari is ezt nem hallottam még
segíteni nem tudok semmiben csak leírom az én tapasztalatomat. köszönöm.
-
Sixty21
aktív tag
már dobtam PM-t az illetékesnek remélem meg lehet menteni mert elég jó darab lap volt annak idején és szerintem most is megállná a helyét. sok infot nem találni róla az igaz.
-
Sixty21
aktív tag
már dobtam PM-t az illetékesnek remélem meg lehet menteni mert elég jó darab lap volt annak idején és szerintem most is megállná a helyét. sok infot nem találni róla az igaz.
-
Sixty21
aktív tag
hátulján van neki "tuning" gomb és az világít aztán kifújt. nem volt semmi húzva a gépen kb 4 órát ment a lap.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Vettem kb 2 éve most már itt a PH-n egy Nándika nevű embertől egy XFX Geforce 8200 AMD foglalatos alaplapot. 3 nap után játék közben lefagyott és azóta nem kapcsol be csak a ventik pörögnek semmi képet nem ad. az embert már nem tudtam utolérni nem reagált az emailokra. szóval be nyeltem 24 ezret kb 2 éve. Lényeg az hogy mit tudnék vele tenni ha van rá esély. pakolásztam és megtaláltam ki dobni meg nem akarom. szóval ez lenne a hiba. semmi sípolás meg semmi.
http://xfxforce.com/en-gb/features/8200motherboard.aspx
előre is köszönöm.
-
Sixty21
aktív tag
hali. valaki tudna segíteni a feltett kérdésemben? fontos lenne. köszönöm
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. most adott nálam egy pc. kicsit dobni szeretnék rajta. alaplap és ddr3 memória váltásra gondoltam. Procim képes kezelni a DD3 memóriát?
Konfig: ECS g31t-lm alaplap, intel E2180 proci, DDR2 Kingston HyperX 1gb,xfx 9500GT 512.
És ha kezeli a procim akkor van valami olcsóbb alaplap amivel esetleg a procit tudnám húzni? előre is köszönöm.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
djculture #41470 üzenetére
Mennyibe lehetne venni egy jó LGA775-ös lapot ? mert akkor lehet áldoznék rá és akkor a cpu-t is tudnám húzni meg a ramot is. és akkor még el lennék ezzel egy darabig. Életembe idáig csak AMD konfigom volt azzal sosem volt ilyen gond, az a baj hogy ez egy kész pc vagy is Lenovo Thincentre A57 azt hiszem és ez csak ide esett hozzám. nem gondoltam volna hogy ekkora ganyé
-
Sixty21
aktív tag
Akkor esélytelen hogy menni fognak párban a modulok ebben a szar alaplapban? már bocsánat. De ha már kicserélem az egyiket akkor már mennie kéne? csak akkor buktam azt hogy jó rammal tudom használni a gépet. alaplapot akarnék venni de erre a konfigra nem akarok költeni mert már nem éri meg.
-
Sixty21
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/view/110703/ram1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de Mondom a ramok azok párban tesztelt KINGSTON HYPERX 2x1 GB. ami a leírásomban is van csak kivettem a másik gépből mert azt a Barátnőm használja és neki a Word-hoz nem kell kakaó
-
Sixty21
aktív tag
mind két modul időzítése 5-5-5-15. amúgy az alaplapom nem tudja a ram időzítéseket a biosban és a proci tuningot sem szóval a kiosztást nem is tudnám állítani de mind a kettő ugyan az. Lapom: ECS G31T-LM (szar Lenovo pc.)
-
Sixty21
aktív tag
válasz
Tubica #41439 üzenetére
Szia. Ki próbáltam mind a 2 slotba a ramokat variáltam is de akkor is csak 1 modulal indul a gép ha már berakom a párját akkor csak pörögnek maxon a ventik és semmi csipogás! mind a két slot tökéletesen működik. kezd kicsit feszíteni ez a helyzet. segítséget elfogadok de nagyon
köszönöm.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. A gépembe eddig egy darab 1GB-os samsung ram volt. most raktam bele Kingston Hyperx- memóriát és csak 1 modulall indul el a gép. berakom a másikat akkor bekapcsol de a ventik maxon mennek és semmi sípolásos hang. a ram 100% hogy müxik mert másik gépben hibátlanul ment eddig 2 évet!. mi lehet a gond? Alaplapom ECS-G31T-LM. Köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Mi a különbség az ECS g31t-m és az ECS g31t-lm lap között? nekem az utóbbi van és nem tudom a biosban emelni a cpu frekit. de a másik lapba lehet ahogy én utánna olvastam. előre is köszönöm
-
Sixty21
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #40187 üzenetére
szia. letöltöttem az amd oldaláról az amd overdrive programot, fel is rakja jól és mikor indítanám ezt írja: Amd OverDrive failed to star! ez miért van? van valami megoldás? muszáj lenne húznom kicsit a procit mert most nem akarok alkatrészbe fektetni és akkor úgy is egész gép csere lenne mert ebbe már nem érdemes venni semmit( szerintem) valahogy oldjuk meg légyszi. köszönöm eddig is.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok, Van egy ECS g31t-lm tipusú lapom! és a biosban nincsen olyan lehetőségem hogy tudjam húzni a procit. erre lenne valakinek valami megoldása? ha a biost felülírom egy sima g31t-m alaplap biosával akkor lesz valami változás? enyémen a legújabb bios van és akkor sem jött elő a tuning lehetőség a biosban ezért gondoltam hogy ha lecserélném a biost elfogadná vajon? vagy van valami más megoldás? előre is köszönöm segítsetek pls.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Procimat szeretném húzni(E2180) egy ecs g31t-lm típusu alaplapban. biosban nincs rá lehetőségem a proci húzására és eztért a ClockGen progival próbálkoznék de nem tudom mit kell a PLL setuban megadni a legördülő mezőben és addig nem tudom állítani! valaki segítsen PLS. előre is köszönöm
http://kepfeltoltes.hu/110519/ezaza_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sixty21
aktív tag
most néztem a lan kártyát Aidax64 el és ott ennek a márkának nevezi meg az integrált lan-t. Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller. most akkor nézzek ilyet is hátha?
-
Sixty21
aktív tag
sima gyári sp3 frissítéseket sem tartalmazott én töltöttem le mindent. aztán most egy usb-s dlink jelvevővel fogom a routerem jelét. elötte valami xp forever volt fent azzal ment hibátlanul. gyári driver telepítésénél azt dobja be hogy javítás vagy eltávolítás. mind a kettő megvolt de akkor is ezt dobja be mikor az eszközkezelőben csak sárga kérdőjel van. nem értem. ugy sem tudom felrakni ha csak az illesztőprogramot frissítem azt írja nem lehet telepíteni a hardvert vagy mi.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. xp csere után nem tudom telepíteni a lan kártyámat. idáig nem volt vele baj. gyári drivert is próbáltam de semmi. ecs g31t-lm (lenovo pc)
-
Sixty21
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik de aki tud segíteni az írjon privit legyen kedves. Asus Eee PC 1000HD wifi kapcsolat van kiváló és a kábelos megoldással is mutatja hogy tökéletes a net. de se a mozilla se az internet explorer nem tud oldalt megnyitni, (drivereket letöröltem ujra raktam) segítség kéne. köszönöm nektek,
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Tudom nem ide tartozik de nem találtam ilyen topikot. Asus Eee Pc 1000Hd-t szeretnék ujra telepíteni és nincsen semmi meghajtó benne és nekem sincsen usb-s dvd meghajtóm. Erre valami ötlet vagy esetleg topikot tudnátok e ajánlani. Köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Ecs g31t-LM lapomba jelenleg van egy samsung memória 1gb 667 mhz-s akartam bele rakni másikat de nem ment külön sem és együtt sem.és nem tudom ez a lap milyen ramokat eszik. légyszi segítsetek. köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
Bios-ról mi a véleményetek? fentebb a kép. thx
-
Sixty21
aktív tag
Bocsi itt a többi is, http://kepfeltoltes.hu/view/110116/SDC18483_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110116/SDC18485_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sixty21
aktív tag
Hali. Az ECS G31T-LM alaplap az milyen chip készletű? nvidia? köszönöm
-
Sixty21
aktív tag
Egy ECS G31T-LM alaplapnak honnan tudom meg az ID számát?
-
Sixty21
aktív tag
Hali. Nem hiszem hogy írásvédett lenne a biosom mert most meg azt írja ki a flash-elő program hogy: ERROR: Loading driver. ECS G31T-LM. tanácstalan vagyok. vagy próbáljam meg dos-ból frissíteni?
-
Sixty21
aktív tag
Valaki tudna olyan oldalt vagy topicont ajánlani amelyik a szoftveres cpu tuningal foglalkozik?
-
Sixty21
aktív tag
Valaki tud nekem ilyen programokat mondani amivel windows alol tudom állítani a cpu sebességét?alaplap gyártójának nincsen (ECS)
-
Sixty21
aktív tag
akkor ennyi? nincs is értelme akkor. esetleg valami windows alól is futtatható tuning programmal azért tudnék eredményeket elérni? vagy ez által ez sem fog menni? egy E2180 prco van benne elég jó tuning potenciával és ezért érdekelne.
-
Sixty21
aktív tag
El akarom indítani a winflash-t de azt írja ki hogy: Error: BIOS is write-protected és csak ok-ot lehet nyomni és bezárja. ez mi? :S
-
-
Sixty21
aktív tag
Ezek az ECS alaplapok ritkaságok és szarok, hogy senkinek nincsen csak nekem? tuningra szeretném bírni a lapot de az opciók nem engedettek. ezért szeretnék biost frissíteni vagy véleményeket fogadni tőletek hogy mit tegyek. cseréljem le vagy érdemes szenvednem vele. de már lassan egy hete nem jutok dűlőre vele sajnos. Minden ötletre kíváncsi vagyok. köszönöm nektek előre is.
-
Sixty21
aktív tag
senkinek nem gyűlt meg a baja egy ilyen ECS alaplappal?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok nem találok megoldást a ECS G13T-LM bios frissítéséről és miért nem tudom állítani a biosban a cpu beállításait? minden alapon van! segítsetek pls már tanácstalan vagyok teljesen.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy ECS G31T-LM alaplapom. biost szeretném frissíteni de nem jutok dülőre. azért akarom frissíteni mert húzni szeretnék a procin és a frissítéssel hátha engedi ezt az opciót mert így minden alapon megy sajna. minden tanácsot elfogadok. előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest