- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
#54625216 #105 üzenetére
"Hogy Te személyesen milyen hátsó gondolatokat vagy motivációt vizionálsz mások mondatai mögé, az a Te személyes problémád, de légyszi ne ez határozza már meg, hogy miként kell értelmezni az egyébként meglehetősen egyértelmű mondataimat. (Ha majd valamiért fényezni akarom az oroszokat, akkor nyíltan és érthetően teszem, nem fogom homályos utalásokba csomagolni, ebben biztos lehetsz.)"
Nem csak neki, nekem is ez jött le az ominozus "2016-ban Oroszországban online post miatt 400 embert tartóztattak le, Nagy Britanniában 3300-at..."ból.
És teljesen érthető nincs benne semmi homály.
-
Dare2Live
félisten
Nálam nagymama volt ilyen. Mentem hozzá látogatóba és amikor szembe jött pl, hogy merek kint járni mert a migránsok megerőszakolnak, soros...
Azt kell mondjam elképesztően jól működik a pr, a totálisan leuralt média dominál és hiába járt a Dél Dunántúli napló tehát nem csak tv volt abból is csak a fenti fenyegetetség érzés, kulturkampf folyt.
-
Dare2Live
félisten
Nem a kattintás az igazi gáz hanem amikor elindultam egy vonalon ~3 éve és szembe jött a hogy hozd össze tartósan azt hogy ingyenélj a barátodból, férjedből. És hogy vállj el.
Aztán amikor uez de hogy, kivel ismerkedj, élj.... mindezt már az első percben azzal a céllal, hogy elvállj és egy életre ingyenélő lehess.
és ennek a változatai az akarsz gyereket de nem akarsz férjet csak hogy eltartsanak és...
Röhögtem az elején de aztán belegondoltam a 2xéves magamba hogy ennek akár simán felülhettem volna. Sött 99% felültem volna. És fizetném egy életen át a gyerek és asszonytartást.
---
Biztos van ilyen (vagy más) fordítva is de na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Router gondok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest