- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Ezek jól hangzanak, jöhetne már:
What’s New in HyperOS 2.1?
HyperOS 2.1 is full of new features and improvements. They’re designed to make connecting easier, boost performance, and make using your phone better overall. Here are some key highlights:
Seamless Connectivity Without Internet: HyperOS 2.1 has new ways to keep devices connected, even without internet. This could change how we share and use our devices when we’re offline.
Enhanced Desktop and Control Center: The desktop and control center are much improved, with a more user-friendly and customizable design. Expect a more personal and efficient way to use your phone.
Easier File Transfers: Sharing files between devices is now simpler and smoother. HyperOS 2.1 makes file transfers quick and easy.
Better Camera: The camera app has been updated, which means better image quality, improved performance, and new features. Taking great photos and videos should be easier and more precise.
Improved Photo Albums: Managing and organizing photos is now simpler with better album features. HyperOS 2.1 offers smarter organization, better search, and new ways to look back at your memories.
Smarter AI with Super Xiao Ai: AI is now even better with Super Xiao Ai. This smart assistant gives better suggestions, knows what you need before you do, and improves many parts of how you use your phone.
Better Gaming: Gamers will love the upgrades in HyperOS 2.1. The update has performance boosts, a special game toolbox, and a performance dashboard to help you play games smoothly. -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy Xiaomi 14T típusú készüléke és tegnap óta az újraindítás ellenére bejövő hívás esetén nem jelez ki semmit, csak a hívás végén megjelenik, hogy nem fogadott hívás volt.
A telefon mellett használ még egy Xiaomi Redmi Watch 4 okosórát is, de az sem jelez ki semmit hívás esetén. A telefonra nem telepítettünk semmit sem a napokban, amivel magyarázható lenne ez a felettébb furcsa viselkedés.
Van esetleg valakinek ötlete? -
amstorm
aktív tag
válasz csakegyvásár #352 üzenetére
egyből ahogy átváltottam rámentem hogy keressen frissitést és be is dobta.
Efficiency is clever laziness.
-
hrabanc
tag
válasz csakegyvásár #352 üzenetére
Az enyém 14T, és a Szingapúri régiót kiválasztva, jött is a 2.0.2.0 HyperOS.
Most települ. -
amstorm
aktív tag
válasz csakegyvásár #349 üzenetére
itt se jött még semmi 14t pro
1.0.13.0.UNNEUXMEfficiency is clever laziness.
-
csakegyvásár
újonc
Van akinek még szintén nem jött frissítés?
Váltottam régiókat is, de semmi.
1.0.11.0.UNEEUXM
(14T) -
Garf.
tag
válasz csakegyvásár #346 üzenetére
A telefon háttérkép. Állítsd be olyan háttérképet amilyennek szeretnéd, hogy legyen a google háttér, de azokból ami a gyári hátterek között van. Utána nézd meg milyen lett, és rakd vissza amit szeretnél.
-
Garf.
tag
válasz csakegyvásár #344 üzenetére
A Google alkalmazások színe a háttered színétől függ. Nem cseréltél héttérképet?
-
csakegyvásár
újonc
Sziasztok!
Ma valamiért az összes google alkalmazásnak zöld lett a háttere. Hogy tudom visszaállítani? Nem állítottam át semmit, egyszer csak ilyen lett.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=365Screenshot_2025_01_02_.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=744Screenshot_2025_01_02_.png
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Ha érdekelnek valakit természetfotók a készülékkel, ilyesmi:
[link] -
droti25
őstag
Sziasztok!
HyperOs 2 után ti csináltátok gyári beállítások visszaállítását?
Állítólag érdemes főverzió váltás után. -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Van a barátnőmnek egy Xiaomi 14T telefonja.
A telefon tökéletesen működik, viszont az autónkban található fejegységünkhöz (Pioneer mvh-s520bt) egyszerűen nem tudjuk csatlakoztatni. Pontosabban csatlakozik, de csak médiahang nélkül, azaz BT-on keresztül nem működik a zenelejátszás. Ami a furcsa benne, hogy a korábbi telefonnal (MI9) ez tökéletesen működött, de itt egyszerűen nem sikerült életre kelteni.
Egyedül gyári visszaállítást nem próbáltam, minden mást talán már igen:
pl. korábban töröltem a csatlakoztatott eszközök közül majd újra párosítottam, alapállapotba raktam a vezetéknélküli beállításokat a telefonon, töröltem a fejegységen a korábbi párosításokat stb.Van esetleg valakinek tippje, hogy mit kellene csinálnom, hogy ez működjön?
-
rustee
csendes tag
Sziasztok. Xiaomi 14t telefonon melyik régió ez? UNEMIXM. Frissítés még nem jött rá az új.
Köszi -
Miksa64
tag
Ma délelött megjött nekem is. 14T Pro.
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Orgi
addikt
Beléptem én is a klubba egy sima T-vel, SIM kártya behelyezése után meg is jött a 2.0-ás HyperOS (nélküle nem), semmi különbséget nem vettem észre igazából, bár még csak 2 napja nyomkodom a telefont.
-
Dévidzon
tag
Nektek megérkezett a frissítés? 14T Pro
-
droti25
őstag
Ez gyors volt.(14T)
-
Kiflikoch
kezdő
Aki használja a 82 centis ajándék TV-t, egy kérdés, hogy kell a képernyővédőt kikapcsolni?
Ma megbolondult, és 5 percenként bekapcsolt, de egy ki-be kapcsolás után "megjavult".
Köszönöm! -
Orgi
addikt
Gino73
Ha a GSMArena-n csinálsz egy összehasonlítást, majdnem 1 órával kevesebbje lett az active use score a 14t-nél, szerintem ez nem vészesen gyengébb, bár egyértelműen az. De több, mint a nagy rivális Honor 200 Pro-jé.Battery life
The Xiaomi 14T runs on the same 5,000 mAh battery as its predecessor but upgrades the chipset to Dimensity 8300, which, in theory, should be more efficient. The display is largely the same, but the Active Use Score we got this year is lower.
The Xiaomi 14T scored 11:32 hours, slightly less than its predecessor, but that's mostly because of the call test. Looking at the individual scenarios, we see that the web browsing test is 10% higher than last year, but the video playback score is negligibly lower. The most noticeable drop is in the call segment of the test.
In terms of battery life, the Xiaomi 14T isn't looking great compared to other rivals. The handset falls short of most phones in the same price bracket unless they are Xiaomi-made.
Én is kérdeznék egyet a használóktól. A sima 14-nél és a 13t-nél említett kamera párásodás dolgot tapasztalta valaki, most hogy bejött a hideg idő esetleg? -
Gino73
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket... 13T és 14T között vacilálok. Véleményetek szerint meddig lesz kereskedelmi forgalomban még a tavaly ősszel kiadott 13T, illetve, mennyi üzemidővel lehet számolni a 14T esetében?
Több helyen azt olvastam hogy jelentősen rövidebb 14T-nek a 13T-hez képest.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
KaitouP
nagyúr
Hoppá-hoppá:
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
M0RGI
őstag
Na végre!
Már csak az árának kellene egy picivel lejjebb esnie és akkor jönne is páromnak karácsonyra.De most nézem. Virtuális közelségérzékelő? Nemár... Miért kell azt rakni bele ha a 13T-ben rendes van?
Még egy dolog: Nincs benne optikai képstabilizátor? A 13T-ben úgy tudom van.
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
1 hónap használat után is kijelenthetem, hogy nagyon rendben van a telefon minden téren.
1 negatív dolog(szoftveresen orvosolható) talán az, hogy "ne zavarj módban" is jelez hanggal a telefon, holott pont az lenne a lényege hogy kussban legyen. 😕
Másnál is van ilyen? -
Orgi
addikt
Sziasztok!
Olvasgatom a topicot, mert erősen érdekel ez a telefon (a sima T), de a tévé témán kívül esetleg az eltelt időben pozitív/negatív tapasztalatok terén változott a helyzet, vagy minden szuperül működik? -
Smiro
senior tag
Szasztok! Mi8-ról lépnék kizárólag aksi miatt. 14 vs 14T Pro lenne az elképzelés, közel azonos ár szolgáltatónál. (12 vs 11/hó) Szerintetek melyiket érdemes Vagy a 15-ig kihúzni?
-
Kiflikoch
kezdő
válasz Donki Hóte #310 üzenetére
Ez kb. olyan, mint anno a UPC Direct.
Két beltérit adtak egy előfizetéshez, és mind a kettőt csak az adott címen lehetett használni.
Senki nem ellenőrizte, ha pl. kivittem a másikat a hétvégi házba. -
jocoxx97
újonc
Srácok!
Nektek is mozog a hátsó kamerasziget üvegje? Ha óvatosan "masszírozod", akkor látszik ahogyan az üveg mozog az enyémen, továbbá a fülemhez tartva sercegő hangja van. A tiétek is ilyen? Ez normális, így vízálló? -
lappy
őstag
válasz Donki Hóte #310 üzenetére
de ha nincs rajta garancia akkor mondhatom azt hogy tönkre ment és kidobtam
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
veterán
válasz the radish #307 üzenetére
Elég furcsa szabályok
Le van írva, hogy a TV másra át nem ruházható. Kijönnek 3 hónap múlva és ellenőrzik, hogy nem adtad el a TV-t
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Dévidzon
tag
válasz the radish #307 üzenetére
Köszi! Az utolsó tagmondatra azért rámennék adott esetben...
-
polman
tag
Nekem volt gari papír a dobozban. A többi papír közé be rakva
-
mjani1172
addikt
válasz Kiflikoch #301 üzenetére
Ingyen semmi sincs, ez egy promóció volt.
Ha mondjuk a panelban zárlatot okoz vagy tüzet, és kiköltöztetik még szomszédokat is, a biztosító meg rád veri, hogy ez a kár okozója, akkor is kitartanál ez mellett?
Vagy ha nyersz egy autót a betétkönyveden, akkor az se legyen garis?
Régebben egy másik telefonomhoz kaptam (ilyen promóció volt az is) műszaki cikket, adták hozzá a lepecsételt gari papírt.
Szerintem ez így nem korrekt.Persze jó hogy van, meg minden, de azért a garancia szvsz elvárható.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Xbox Series X|S
- Politika
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- További aktív témák...
- 3 hetes iPhone 15 black 256GB független új állapot, 3 év garival
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest