Hirdetés
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EncinoMan
csendes újonc
Sziasztok.
A következő probléma halmazba sikerült belefutnom jan 24.-én fog lejárni az előfizetésem (szépen kivárom a legjobb ajánlatukat) erre fogta magát és szó nélkül megújította magát, amivel csak annyi volt a bajom hogy még nekem dobálta a 14990-Ft-s ajánlatot addig 20990 -ft-t vont le önhatalmúlag 1 évre (emlékeim szerint kikapcsoltam az automatikus megújítás 22990-ért meg 2 évre kínálta mindeközben az internet security értesítése)
Észere is csak úgy vettem hogy ránéztem a mailemre mert a futó antivírusból történő megújításkor nem dobta fel a paypal opciót csak bankkártya és banki átutalást lehet választani. Ezután gondoltam ez lehet a ludas hogy már megújította (nagy nehezen megtaláltam a refund részt... régen kicsit egyszerűbb volt... )
akkor elölről... a probléma viszont még mindig fent áll:
Nem tudok paypal-al fizetni, mert fel sem dobja ezt a lehetőséget csak a bankkártyát, és az átutalást. (az adobe-nál szintén ez a helyzet fel sem dobja a paypal-t... ebay-en nincs ilyen gond vásárláskor dobja is felfelé a bejelentkező ablakot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest