Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz tjsz #4173 üzenetére

Szia esetleg a zsaroló vírus elleni védelmet lehetne - időlegesen teszt jelleggel - inaktiválni - mivel egy modul ezért megoldható - és aztán megnézni javul e a dolog.

A hivatalos Avast fórumon van panasz de nem túl sok, és nem oprendszer specifikus.

Amúgy előbb utóbb (inkább "előbb" mert 2023-ban lejár a Windows 8.1 támogatása a Windows 8 támogatása pedig úgy tudom már le is járt)
    Sajnos egy már nem támogatott oprendszerrel kevesebbet foglalkoznak a prioritás a Windows 10 és a Windows 11.
    Már a Windows 7-el sem nagyon foglalkoznak.

Ingyenes védelem terén nem nagyon tudom mire lenne érdemes váltani. A beépített defender talán a 8-on nem annyira jó mint a 10-en vagy a 11-en.
    Esetleg: Kaspersky Cloud Free (jelenleg a "sima" magyar nyelvű Free AV letöltési helyét nem találom néha eltűnik.
    Mást nem nagyon tudok ajánlani - WIndows 10 vagy 11 esetén a beépített Defender-t még - az Avast Free-n kívül az ingyenes vonalon.

Ami szerintem fontosabb, hogy a böngészőben legyen egy Ublock Origin és a fontos adatairól pl. családi képek, videók egy külső OFFLINE (pl. egy 1-2 TB-os külső HDD vagy belső HDD külső HDD tokban) amit csak adatmentés idejére dugna a gépre.

Az AVG-vel az a "gond" hogy: Avast = AVG
    A különbség, a GUI tehát a felhasználói felület amit a felhasználó "lát" ennyi. azon belül kb. minden ugyanaz, főleg ha az alap modulokról beszélünk.

• LamerGyuri

senior tag

válasz tjsz #4173 üzenetére

Én várnék pár napot, mert ha erősen bugos valamelyik frissítés, azt elég hamar szokták javítani a visszajelzések alapján.

Új hozzászólás Aktív témák