Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Na ezért is irtam, hogy gyerek kérdése is. Sok tapasztalatom nincs, mert a két nagyobb 5 és 7 volt amikor először találkoztunk, de a pici fiam 19 dec 30-as, szóval alig több mint 3. Mindent megért, mindent elmesél, elmagyaraz már. De hozzá tartozik, hogy nagyon sokat foglalkozom Vele. Feladtam sok mindent, és szinte minden délután órákat játszunk.
Tegnap előtt hatra vágta magát az ágyban a fejtámlának, 3 öltés lett a vége. Végig "apa segíts" és "apa kell" volt. Cserébe tényleg olyan, hogy ha ketszer megkérem valamire, huncutságától függ csak a kivitelezés, de többnyire megcsinálja.
Az anyja megvígasztalt, hogy lesz majd rossz ő is, de most még egy cukorfalat. Viszont ez nem rajtam múlik szerintem sem. Ahány gyerek, annyi féle. Ráerősíteni tudunk valamire, de teljesen megváltoztatni nem igazán.Ha meg beteg is, akkor végképp valtozékony lehet a hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest