Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
kelly416 #9425 üzenetére
Nekem volt olyan tanárom az általános iskolában, hogy álljak be a sorba a többiekkel együtt, különben eltévedek aztán meg****.
Végig az volt a tapasztalatom, hogy
1, mi a f*zt keresek itt a sok hülye között
2, miért kell ilyen sok hülye szabályt betartanom
3, miért kell aluliskolázott tanárok erőltetett nevelését elviselnemEtc, etc. És jártam nagyvárosban általános iskolába, kisvárosban gimnáziumba, fővárosba szakközépiskolába, úgyhogy volt honnan meriteni. Soha senkivel nem lettem a sulin kivül jóban, egyszerűen túl nagy volt az intellektuális különbség. inkább suli után hazasiettem és inkább online kerestem barátokat. Állandóan gond volt a magatartásommal és ezen keresztül a tanárokkal, és miért? Mert rohadtul unatkoztam. Első osztályban ugyanannyira mint ötödikben meg mint tizedikben. Én már rég megértettem a feladatot, de pistike meg juliska még mindig nem érti, hogy 5+5 az 10, és ezért ezen rágódunk közösen. És nem az van, hogy én már tudom, krva ügyes vagyok kapok dicséretet-nem. Le se vagyok szarva, inkább serkentsük a vállalkozó kedvet a buták között, kérdezzük meg pistikét ötödjére is, mennyi 5+5. És nemhogy dicséretet nem kapok mert én tudom, de még lebasznak mert beszélgetek a padtársammal.
Tök fölöslegesnek tartom az általános iskolai "szocializációt". Szabályokat be kell tartani? Megtanulja otthon. Tisztelettel kell bánni másokkal? Szintén. Meg kell osztani amilye van(ha akarja), ne beszéljen csúnyán, etc? Remélhetőleg nem lesz soha szükségem tanitókra hogy helyettem neveljék a gyerekemet. Aztán mikor kicsit idősebb, és jobban felfogja a miérteket, akkor be lehet engedni a rendszerbe mert akkor már tudni fogja, hogy hogy kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest