Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly Roger
csendes tag
Üdv emberek.
Korábban írtam hogy bekrepált a GS1000 amit vettem. A dolog lényege hogy a gariztatás működik úgy ahogy, jön a zsír új készülék.

-
Jolly Roger
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
1 havi használat után beadta a kulcsot a GS1000-em megadta magát az USB csatlakozó nem veszi fel a töltést.
Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel? -
Jolly Roger
csendes tag
Esetleg más ötlet ha a kártyás téma nem jön be?
-
Jolly Roger
csendes tag
Szomorú

-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom a GS1000-el fura egy gond. Ma volt az első nap mikor teszteltem és az a furcsaság történt hogy néhány tíz másodperc után abba hagyta a felvételt és manuálisan kellet elindítanom újra és ugyan úgy néhány mp múlva leállt a felvétel. Természetesen gondoltam valami beállítási baj lehet de nem. Mivel az éjszakai sötét utakat csont nélkül felvette megállás nélkül. Ötletek esetleg? -
Jolly Roger
csendes tag
Hali megjött a drágaság
szép is jó is tesztvideók pár napon belül felkerülnek. Egy apró érdekesség rákerestem a készülék firmware verziójára (v2.0.8 g5kb a) a gugli meg gs5000-es készülékeket dobott ki mint találat vajon miért? -
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok olvastam a topicot én is kamerát szeretnék venni konkrétan GS1000-t találtam is egyet relatíve olcsón. Szerintetek ez a konkrét darab jó?
[link]
Amit olvastam hogy ez eredeti Ambarella proceszoros és olcsóbb mint a többi hasonló proceszoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a rosszat még nem vette át de már küldi az újat
Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel?

sambenez