Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly Roger
csendes tag
Üdv emberek.
Korábban írtam hogy bekrepált a GS1000 amit vettem. A dolog lényege hogy a gariztatás működik úgy ahogy, jön a zsír új készülék.
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz
Winner_hun #1037 üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
1 havi használat után beadta a kulcsot a GS1000-em megadta magát az USB csatlakozó nem veszi fel a töltést.Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel?
-
Jolly Roger
csendes tag
Esetleg más ötlet ha a kártyás téma nem jön be?
-
Jolly Roger
csendes tag
Szomorú
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom a GS1000-el fura egy gond. Ma volt az első nap mikor teszteltem és az a furcsaság történt hogy néhány tíz másodperc után abba hagyta a felvételt és manuálisan kellet elindítanom újra és ugyan úgy néhány mp múlva leállt a felvétel. Természetesen gondoltam valami beállítási baj lehet de nem. Mivel az éjszakai sötét utakat csont nélkül felvette megállás nélkül. Ötletek esetleg? -
Jolly Roger
csendes tag
Hali megjött a drágaság
szép is jó is tesztvideók pár napon belül felkerülnek. Egy apró érdekesség rákerestem a készülék firmware verziójára (v2.0.8 g5kb a) a gugli meg gs5000-es készülékeket dobott ki mint találat vajon miért?
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok olvastam a topicot én is kamerát szeretnék venni konkrétan GS1000-t találtam is egyet relatíve olcsón. Szerintetek ez a konkrét darab jó?
[link]
Amit olvastam hogy ez eredeti Ambarella proceszoros és olcsóbb mint a többi hasonló proceszoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Last Epoch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest