Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Dr. Szilikát #14517 üzenetére
Köszönöm a segítséget, egyenlőre működik a gép. Remélem így is marad.
biker, Bear nektek is köszi.
Ha esetleg szervizre kerülne sor, melyik szervizt ajánlanátok?
Köszönöm -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van egy Philips EP3246/70 kávéfőzőnk. Nagy megelégedéssel használjuk, mi nagyon szeretjük ezt a gépet, napi 4-8 kávé megy le rajta. 3 éves elmúlt, rendszeresen karbantartva, tisztítás, zsírozás, kávéolaj eltávolítás, vízszűrő csere ahogy kell. Viszont ma reggel csinált egy érdekes dolgot. Bekapcsolás után úgymond öblít egyet, de most csak búgó hangot adott, és nem jött ki belőle víz. Szétszedtem, kitakarítottam, a vízszűrőt is megigazítottam (2 hete cseréltem), ezután jobb lett, de mintha úgy hallanám, hogy jobban "erőlködik", mint eddig. Mitől lehet ez?
KöszönömMás:
Kávéolaj tisztító tabletta (eredeti). Miért van az, hogy a tisztítás végeztével gyakorlatilag a tabletta több, mint fele a zacctartóban végzi? Ez mindig is így volt, csak gondoltam rákérdezek. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Adott egy Philips LatteGo EP3246/70-as gép. következő a problémám vele. Elkezdi őrölni a kávét, de egy pár másodperc után olyan hangot ad, mintha üresbe pörögne a daráló, pedig szemes kávé tartály tele van. A kávét lefőzi, de közel sem olyan ízletes mint a hibajelenség előtt. Van valakinek ötlete mitől lehet? A gép még garis.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
pajorgergo #5851 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, ez volt a bibi.
mpo, konzumpro nektek is köszi.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Philips 3200 LatteGo készülékbe 3 hónap után Aquaclean szűrő csere megtörtént A szűrő 2 hetes, de ma reggel narancssárgán elkezdett villogni az Aquaclean piktogramja. Elméletileg ilyenkor szűrő cserét kér a gép, de ugye mint említettem 2 hete cseréltem benne. Mi a teendő?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Megjött a masina (Philips EP3246/70). Kibontás után küllemre egy csoda, és az összeszerelés is példás. Megcsináltam a beüzemelést. Elsőként egy Roma Espresso (35% arabica-65% robusta) szemessel próbáltuk. Nem hozza az igazi kávé élményt, legerősebb fokozaton is gyengének találom (igaz cappuchinohoz). Olyan mintha nem lenne a kávénak megfelelő intenzív Íze. Este megyek veszek A Lidl-be Lidl Bellarom Bio és Bellarom Crema-t. Meglátjuk. Viszont kipróbáltuk a őrölt Tcibo Exclusive-ot, na ott jött az íz, na az fantasztikus volt. Valami ilyesmit kéne szemesben elérni.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
#85578752 #4990 üzenetére
Én is bízom benne. Hónapok óta őrlődünk egy kávégép megvételén.Olvastam egy pár hozzászólással feljebb, hogy mire kell figyelni. Amúgy ezeknél a Philips kávéfőzőknél legtöbben nagyon jókat írnak a lefőzött kávé minőségéről. Amit sokan negatívumként rónak fel, az a viszonylag sűrű karbantartás. Na azt sokan nem szeretik. Amúgy létezik egy komplex átfogó táblázat, vagy szakmai utasítás, hogy a sima mezei user hogyan kezdje beállítani ezeket az automata kávéfőzőket?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
#85578752 #4980 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat. pajorgergo-nak köszönhetően (innen is nagy köszönet) sikerült megvenni a kávéfőzőt meg pluszban hozzá karbantartó készletet 30%-al olcsóbban. Végül egy EP3246/70-es gép lett a kiválasztott. Megbeszéltük kedvesemmel, ha egyszer már rászánjuk magunkat akkor legyen Latte Macchiato képes (mi nagyon szeretjük). Remélem nem bánjuk meg, én a Jura C5-öt is szerettem, bár nem volt így utólag egy jó vétel, de finom kávét főzött. Most meg egy Delonghi "sima" kávéfőzővel főzzük a kávét. Mit is mondjak nem az igazi. Aki egyszer hozzászokott a viszonylag ízletes kávéhoz annak ez egy kicsit más élvezeti faktort nyújt, és nem a kedvező irányba. Remélem mihamarább megjön, és majd beszámolok a tapasztaltakról.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
pajorgergo #4978 üzenetére
Szia.
Köszönöm, írtam egy pm-et.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van egy Jura C5-ös csodagépünk. Szorult a mechanikája szétszedtem darabokra , kitakarítottam, az összes tömítést cseréltem. A mechanika vaj puhán működik. Viszont a motor ami működteti csak egy irányba tekeri a mechanikát, nem vált át. Ez mitől lehet?
Más: PHILIPS EP3243/50 Series 3200 Lattego
PHILIPS Series 2200 LatteGo EP2231/40
Kettő között 15 ezer ft,. különbség van. Melyiket lenne érdemesebb megvenni? A 2000-es széria mennyivel lehet problémásabb, mint a 3000-es?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen videókártyát?
- Adobe Lightroom topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest