Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
markussandor #11137 üzenetére
Ezt magam is tapasztaltam, amikor az ismerkedési fázisban tesztelgettem, az őrlő csatlakozóját lehúztam, hogy ne kínlódjon üresen, majd több ilyen "látszat" főzést lenyomogattam.
Akkor még nem tudtam, hogy közben a háttérben egyre nő az őrlési idő. Ha van is időkorlát, de azt nem látja a rendszer, hogy esetleg nagy szemcseméretre van állítva, ami elég jól megnöveli a leőrölt térfogatot.
Ezt lehet tapasztalni a másik verziónál is, ahol én állíthatom az őrlési időt (azt is csak szervizmódban), ennél nincs ilyen automatizmus.
Mikor visszadugtam rendesen, beőrölt és tényleg úgy telehányta, hogy befulladt. A lesöprő kar a bojler fémes peremétől feljebb van, közben van még a műanyag tetőrész is. Elvárható lenne, hogy ilyen fiaskó után, legalább áramtalanítás hatására helyreálljon, de úgy emlékszem, csak úgy magától nem is javult meg, ki kellett takarítani rendesen.
Igazság szerint egy ilyen Krupsnál nem is meglepő, mintha félnótások csinálták volna a szoftvert egyébként is.
Plusz még van a bizonyos Krups reset, amit korábban is linkeltem, ezt sem tudja minden felhasználó, míg a szerviznek tudnia kell bizonyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest