- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz AndrewX #26557 üzenetére
Szia! Azt tudnunk kellene,hogy melyik típusú QM,mert volt belőle jó pár verzió.
1 hátul nézetett,ha tudsz,dobjál fel Mindjárt okosabbak leszünk...
Volt, Q, Tx ,C, végződésű, ezeken belül is 2 ill.4 Ohmos kivitel.. Meg lehet,de nem biztos,hogy 3 is..[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
pps1
senior tag
válasz AndrewX #26398 üzenetére
Őszintén nem ismerem.
De ha használható, akkor nem irónikusan írtam. 2 db 4 ohmos szubot a Chrunch-nak is el kell viselnie.
Egy próbát megér, ha már megvan minden, és szettet ígyis úgyis akarsz venni.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
pps1
senior tag
válasz AndrewX #26384 üzenetére
Igen jól. Persze lehet simán 2 csatornára is kötni, ami az erősítőnek (ha emlékeim nem csalnak) 2 ohmot jelent, ahol kb a dupla teljesítményt kapja, mintha 4 ohmos lenne.
És ha vennél a szubnak egy külön bikább erősítőt...
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
pps1
senior tag
válasz AndrewX #26377 üzenetére
MX szettnek van egy nagy előnye:
Úgymond bi-ampolható, a magasakat és a mélyközepeket külön csatornára lehet kötni, amivel a magasak hangerejét egész egyszerűen a gain potival lehet szabályozni."Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
Joe fiú
senior tag
válasz AndrewX #26370 üzenetére
Meghallannád az én MX szettem lehet nem tudnád hirtelen, hogy mi is szól, igaz nálam rendesen ki van szolgálva, Kenwood 6051 fej, Steg erősítő, illetve Radion FWR váltója, ami nagyon sokat dob az MX hangján, ki lehet emelni a középtartományt illetve visszább lehet venni a magas hangerején, de megfelelő beépítéssel ez hangváltó nélkül is megoldható.
-
pps1
senior tag
válasz AndrewX #26373 üzenetére
Ugyan azokat az erősítőket nem szeretem, de meghajtaná őket.
Amúgy jól csinálod, hallgatózol. Szerintem ezt kellene folytatni, így meg találhatod a neked valót. Esetleg ha nem félsz a használt cuccoktól, akkor sokkal többet kaphatsz a pénzedért.
-
-
kavics325i
őstag
válasz AndrewX #26367 üzenetére
Tri-módban akarod használni, Tehát elől két csatorna plusz hátul hídban a mély? Ha nagyjából tetszett ez a koaxos hangzás világ akkor így is tetszeni fog szerintem. Minőségben picit gyenge láncszem a fej. De akár jó is lehet együtt. Ha már megvan akkor előbb lakd be és utána majd gondolkozol,hogy tetszik e
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest