Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitrograde
senior tag
válasz
fehér_ember #17422 üzenetére
Hát szokás szerint körbeolvastam a témát, és rájöttem, hogy nem akarok használtan ilyen készüléket venni: egyrészt a hardveres elévülés, másrészt a szoftverek támogatottságának változékonysága (pl. távirányításhoz használt Androidos szoftverek, squeezebox stb.) miatt.
A RED ára környékén beszerezhető készülékek esetében mindenhol akadt kizáró tényező. Holóból nem sok fordul elő egyelőre az apróban (le is csúsztam párról, mert gyorsan elvitték őket), ami jó jel. Elég jó visszajelzések érkeztek DDC-ként való használatáról is (ha nem válik be streamerként, még mindig használhatom DDC-ként az audio-PC vagy egy másik streamer mögött).
Szóba (emailváltásba) elegyedtem a Magna Hifi-s társasággal (Európában ők és az audiophonics forgalmazza a RED-et), és minden segítséget és támogatást megkaptam tőlük: rendkívül készségesek és szívélyesek voltak. Adott a 8 nap elállás, mifene. Mit veszthetek?
Születésnapom lesz: megleptem magam.
Nem bántam meg.
Így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest