Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Ok,továbbiak az Xp topicban,odatartozik.Thx a segítségért.Zárható.
-
bzoley
veterán
Több lehetőséggel is találkoztam már, de sajna el is felejtettem őket. Összvissz a nálam már több gépen is bejött variációra emlékszem.
Eszközkezelő - nézet menü - ott kipipálod a rejtett eszközök megjelenítését és talán lejjebb megjelenik asszem a rendszereszközök között egy letiltott, örökölt ACPI valami. Engedélyezed és ennyi. Feltéve, hogy ez nálad működik.
Másrészt a keresőt már akkor ismertem,amikor Te még fel sem érted a power gombot a PC-n. - Hát ez fájt
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Adott egy ASUS P2B alaplap,manual szerint támogatja az ATX-et.Rajt van egy táp,ami elvileg szintén tudja az ATX-et(oldalán nagy betűkkel ATXPowerSupply).Ehhez képest az XpSP2 kikapcsoláskor közli,hogy ''Most már kikapcsolhatja a számítógépet''.
BIOS-ban,esetleg Win alól lehet ezt állítani?
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez már valami,de még mindig nem jó...