Új hozzászólás Aktív témák
-
rubkrisztian
csendes tag
Engem ott vesztett el ez a játék amikor ki kellett lépni a bunkerból. Addig egész jól elvoltam vele de ott valahogy felhúzott sokszor hogy nem tudtam anélkül lépni 3-mat hogy ne lett volna riasztó. De lehet ez csak az én skill problémám
-
Trump Lee
újonc
Imádtam ezt a játékot. Anno kipörgettem a DLC-ket is. öröm lesz most egy új DLC-t kitolni
-
zsolesz967
aktív tag
Anna megvettem Ps-re akciósan,sajna nem jött be,3 óra után töröltem.
-
Darth_Revan
veterán
Az agyba-fobe promozott RTX frissítést már megkapta utólagosan vagy azt úgy ahogy van el is felejtették ?
-
GodGamer5
addikt
Enton #3: Tavasz óta van már benne RT, én is úgy toltam végig. Mondjuk rakhattak volna bele PT-t is ennyi idő után, de így se volt rossz.
Nekem nagy meglepetés volt a game. Nagyon élvezetes végig, pedig az orosz játékokat kimondottan nem szeretem. Nagyon jó volt a grafikája is.
A DLC-k viszont nagyon sz@rok voltak. Az első még csak-csak elment, de a második számomra minősíthetetlen volt. Ez a harmadik teljesen Bioshock klónnak tűnik. -
Volt már 2 dlc hozzá?
Jó tudni. Game passban toltam ki a játékot. Nem volt rossz de nálam teljesen a középszerűségbe fulladt az egész. -
C64
őstag
Nekem nagyon nem jött be ez a játékmenet, hogy mindig visszalök egy pontra ha hibázol és újra végig kell csinálnod azokat a berögzült lépéseket amiket korábban 20x
-
Montanaxy
aktív tag
Már azt is elfelejtettem, hogy létezik ez a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest