- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Nem sokkal azelőtt kezdték el az opelekben használni az új gm motorcsaládot, hogy eladták az opelt. a dízelét agyba-főbe dicsérték. a legjobb motorok voltak az egész piacon."
Értelek. De ez legfeljebb a motorra igaz, nem a teljes autóra.
Volt 1,6 Focus TDCI Peugeot motoros autóm. A motorral semmi bajom nem volt. DE!
Gyújtáskapcsoló, kicseréltem. Kilométeróra óracsoport műszeregysége, típushibás de javítható. javítottam.
EGR szelep, kipucoltam. Az additív folyadéktank érzékelőjének hibájakor szakadt el a cérna. Elméletileg javíthatatlan. Javítottra van 3 hónap garancia. Jó eséllyel kidobott pénz. Ráadásul körülményes a cseréje.
Miután üzemképes lett, azonnal eladtam az autót.
Hiába jó a motor, ha maga a jármű kezd el szétesni +10 éves korában."Toyotától mindenki hasraesik, miközben ha csak a visszahívások számát nézzük, akkor az egy vödör csavar."
Van egy hiba a gondolatmenetedben. Ha néhány típushibát elsumákol egy gyártó, akkor jó gyártó, nincs visszahívása. Ha egy gyártó önként a kisebb problémák okán is önként hívja vissza a járműveit, akkor az egy vödör csavar?
Azért bíznak a Toyotában, mert nem hagyja cserben a vásárlóit.
"Nekem az opeleimmel semmi gondom nincs, persze lehet, hogy azért, mert én rendesen hordom szervizbe."
Helyesen teszed.
Nem neked volt az első pontod a keréknyomásmérő értelmetlen működése?Nem csak neked.
Az Opel eladási statisztikája.
Az európai eladások utolsó csúcsa 2004-ben volt, 1,039,617 példányt adtak el.
Az utolsó negatív eladási rekordot 2020-ban érte el a gyártó. 410,388 járművet értékesítettek.
Az képet tovább árnyalja, hogy Opel-Vauxhall eladási statisztika. A Vauxhall, az eladások egyharmadát biztosítja az UK területén.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Mi nem igaz?
Az, hogy problémás a guminyomás ellenőrző rendszere?
Azt nem én, hanem te és a másik Opel tulajdonos állította.Az, hogy a PSA tulajdonába kerülés után képesek modernebb járművet gyártani,
mert megkapta a PSA szinte összes szabadalmát?
Jelenleg jobbat gyárt, mint nem régen.Vagy az, hogy maradt még őskövület technikája használatban?
Guminyomás ellenőrző rendszer.
Ezt a nehézséget még a Dacia is képes volt legyőzni.
Talán a legolcsóbb gyártó senki sem várja el a legújabb/legjobb megoldást a gyártól.Bemondásra nem hiszek a nem igazban.
Senki sem állította, hogy nem szólhatsz hozzá a témához.
Valamit nagyon félre olvashattál.
Én csak megköszöntem a tanácsodat, de nincs rá szükségem.Én is tanácsolhatnám, hogy ne vegyél Opelt. De nem teszem.
Egyrészt nem fogadnád meg.
Másrészt nem az én bajom, ha Opelt vásárolsz. Nekem se jobb, se rosszabb nem lesz attól amit te vásárolsz magadnak. A te dolgod.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Köszönöm a fáradozásodat, de nem kérdeztelek ez ügyben.
Tudom Opel rajongó vagy. Te említetted elsőként a guminyomás mérés problémáját.
Sokkal hatékonyabb lenne, ha a kívánságlistádat nem velünk, hanem a kedvenc gyártóddal osztanád meg.
Azt gondolom tudnak problémáról, csak (le se) sz@rják.
Az EU előírás miatt kötelező beépíteni. Jó az ami van.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
-
-
"1. olyan guminyomás ellenőrző rendszert, amelynél nem tudom meg a mellettem menő merci guminyomását."
Talán nem olyan
márkáhozgyártóhoz kellene ragaszkodni, amelyik még mindig a nulladik generációs, prezentációs megoldást használja.
Rajtad kívül még senki mástól sem hallottam ilyen problémát. Normáliséknál párosítják a járműhöz a szenzorokat. Az autó pontosan mutatja meg, melyik keréken alacsony a gumi nyomás.A kívánságlistádnak nincs köze a témához. Ha az átlátszó kijelzőt nem valósítják meg, attól még nem fog változni a kívánság listád. Jó része amúgy is értelmezhetetlen normális gyártó esetében.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Ebben sokkal több a lehetőség, mint sokan gondoljátok.
Nem a műszerfal teljes kiváltása a lényeg. A sebességen kívül kevés dolgot kell folyamatosan figyelni. De! Ha valami nincs rendben a járművel, hatékonyabb a látótérben megjeleníteni.
A tükrök figyelése részleges figyelem elvonással jár az útról. A sávfoglaltság jelzését a tükörből át lehet tenni a szélvédőre. Sőt a teljes tükör funkciót át lehet tenni a kijelző egy részére.
A navigációs szoftver az élőképre vetítheti a követendő utat. Sokkal egyértelműbb mint beszéddel irányítani a vezetőt, egy bonyolult kereszteződésben.Éjszaka sötétíteni lehet a szembejövők fényszóróját. Az útszélen lévő akadály körvonalát ki lehet fényesíteni. A sávok közötti vonalakat is ki lehet élesíteni. Felhőszakadásban, erős hóesésben amikor a látástávolság közel nulla, a sávon belül maradás is nehézségbe ütközik.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest