Hirdetés

Aktív témák

• Flashcash

Közösségépítő

Szerintem videokártyák között eggyértelműen a Matrox az etalon.
    Én két évet használtam a g400-at és soha nem szívtam semmilyen hardware/software gond miatt. (pedig Abit Kt7a-ban használtam/Live-al+PCTV pro-val :) )
    A driverei minden oprendszer alatt hibátlanul működtek.(win9X,Win2K,WinXP,Linux)
    A Tv-out képminősége alapból tökéletes, nem kell hozzá segédprogram pl. hogy ne maradjanak fekete csíkok a kép szélén, és nem fáraszt NTSC TV kimenettel sem.
    A legújabb progik is elindultak rajta pl. a gta3-at félig ezzel vittem el.

Kb. 3 napja cseréltem le egy Leadtek Gef4-re aminek egész jó a képminősége eddig minden játék elindult vele és a 3d-s sebesség is megfelelő. A tv-out-ot még nem próbáltam ki.

Eredetileg Radeon 9500-at akartam venni mert az jó gyors kedvező az ára stb. de a kártya nem jelent meg. Egyszerűen nevetséges hogy egy cég a legnépszerűbb Gef4 Ti4200 széria leváltására szánt kártyát beharangozza: egy csomó hw oldal kikiáltotta a legjobb ár/telj. gef4 verő kártyának szal szerintem nagyon sokan várják, és ezek után nem jelenteti meg a kártyát.
    Az ATI saját e-shop boltjában nyoma sincs a 9500-nak + van még 5-6 hét karácsonyig. Szerintem nagy ökrök lehetnek az ATI marketingesei.

Aktív témák