Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #38795 üzenetére
Nemtom miért rád quote-oltam, igazából EarL vagy Fear lenne kompetens ebben a témában
-
koshmar
addikt
válasz
FireKeeper #38790 üzenetére
Nagyobb mellekkel sokkal szebb lenne. Mondjuk így se rossz.
-
westcoastog
veterán
Kezdek megjavulni, most bf3-aztam egy jót.
(#38794) pckownz
gondolom ezt nem nekem szántad.
De biztos lehet. -
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #38793 üzenetére
Ubuntu live cd alól elérhetem a windows rendszer partíciót?
Vagy pendrive-ra telepített DamnSmallLinux alól? -
válasz
#19617792 #38782 üzenetére
Manapság már túl mainstream tört játékkal tolni, és tényleg, én már inkább le se töltöm, ha annyira játszanék vele, akkor megvenném..
(#38784) EarL 007
Akkor ezek szerint a szociális igényeid az enyémek felett vannak, nekem még ennyi se kell.. mondjuk ha melóban beszámolom a 8 órát, akkor elég sokat baromkodom a dolgozókkal -
F34R
nagyúr
planetsides 2-t kiprobalta innen valaki ?
-
pckownz
őstag
válasz
#19617792 #38786 üzenetére
Path of Exile-t próbáltad?
Nem merem kipróbálni, hátha tényleg a D2 feelinget hozza, akkor viszont megint a gödörbe kerülök.
Ez volt amikor CoD2-n cb-ztünk, amikor kipróbáltam évek után a D2-t neten, amikor origi wownek nekikezdtem, amikor nekiálltunk DoTA2-zni, vagy LoL-ozni... Nem játszok semmivel hónapok óta, de valami kéne kicsit. -
törölt tag
válasz
westcoastog #38785 üzenetére
pedig az lesz, ha alulfeszeltél, akkor alább lőttél mint kéne.
-
westcoastog
veterán
Ezt is mi a faszért csinálja? Már másodjára fagy ki ugyanott, szalamandra bázis sok ellenfél, szaggat is a játék rendesen, kevés lenne a fesz a procinak? Eddig nem volt gond semmivel.
(#38784) EarL 007
nekem meg elég magasak a szoc. igények, szóval lehet egyensúlyba kéne hozni a kiber életet a valóssal.
Az autós hasonlatod meg jól hangzik. -
törölt tag
válasz
westcoastog #38783 üzenetére
szociális igényeim nekem nem magasak. haverokkal időnként beülünk valahova kajálni, progolgatni, tanulgatni, kockulni és ennyi. bulizás, csajozás, kocsmázás, stb. nope. egyébként meg online, voip-olunk sokat és közben játsszunk, vagy csinálunk mást.
egy egyszerű analógia: autók. nem igazán lehetséges 24/7 vezetni egyet, de nem problémázik senki, mert tudják, hogy így is, úgy is nem kevés lóvé áll benne.
most nem játszol vele, akkor majd később fogsz. ha meg nem fogsz, akkor ez van. nem kidobott pénz, mert végülis korábban játszottál vele, csak nem volt lehetőséged támogatni a fejlesztőket. most lett, egy bizonyos formában befektetés is, befektetsz, hogy később a fejlesztők újabb jó játékot készítsenek. -
westcoastog
veterán
válasz
#19617792 #38782 üzenetére
Akkor jó, a probléma az én fejemben létezik csak, csak tudnám miért.
Amúgy haverom rávilágított arra, hogy szociális igényeim nincsenek kielégítve, és ezért tudok ezen ennyire problémázni, mert csak itthon ülök, és gondolom nagyon is igaza van, mondta hogyha többet járnék társaságba satöbbi akkor ilyen faszságaim sem lennének.
Hétvégén már bulizok az biztos.
Játékot legközelebb ha veszek az a witcher 2 meg a tomb raider lesz.
Szépen kijátszogatom amik vannak, aztán ha gyűlik egy kis pénz veszek egy másikat és így tovább.Valaki frissítsen már firmwaret az agyamon kérem!
-
törölt tag
válasz
westcoastog #38781 üzenetére
nekem meg van valami 80-90 game Steamen és nem keveset még le se töltöttem. de nem bánom, hogy megvettem őket, mert valamikor fogok vele játszani. de ha nem is, akkor is legalább utólag megkapták a fejlesztők a megérdemelt "jutalmukat". Skyrimmel is így vagyok, amint lesz cash, megveszem az összes DLC-vel együtt. nem kevés órát pakoltam bele. EA-től kicsit sajnálom, de a Dead Space 1-2 és C&C3+KW még jó volt.
és legutóbb meg 10k-ért vettem GW2-t, azóta kb. egy Steames játékommal se játszottam és nem zavar.
de ami vicc, hogy még itt infó karon belül is néha hülyének néznek, ha megemlítem, hogy vettem játékokat... mondjuk az újonc elsősök csak. -
westcoastog
veterán
válasz
pckownz #38780 üzenetére
a negyedét.
Mondjuk megint csak előjött az idegbajom...
A szokásos multiplayer vs singleplayer játékok párharca a fejemben, pár kerekem hiányzik.
Nem értem magamat sem tulajdon képen.
Ha ezzel szerencsétlenkedek akkor a gépen lévő többi játékkal játszok kevesebbet, ha meg azzal akkor ezzel nem játszok és akkor az zavar hogy kiatam 4k-t és nem tolom. Ilyen problémák vannak a fejemben, nem értem magam, más ilyeneken nem problémázik. -
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #38779 üzenetére
Mennyit engedsz a feléből?
-
westcoastog
veterán
Nem kell senkinek gondolom a bf3-am accountostul uyge...
-
pckownz
őstag
válasz
FireKeeper #38777 üzenetére
Én tényleg csak azt remélem, hogy sikerül a Kinect technológiát behatárolniuk lassan, és kaphatunk olyan controllert általa, amit anno CS1.3 idején már megálmodtunk.
Kéz föltart, forgás és lő ! -
FireKeeper
nagyúr
válasz
pckownz #38776 üzenetére
nehezen tudom az ilyet elképzelni FPS-ben. TPS-ben meg már vannak ilyen egyszemélyes kivégzőosztag játékok, pl AC sorozat (ami mögött marha jó sztori is van - leszámítva talán a 3. részt).
#38778: az ilyenhez meg már nem elég egy TV. ehhez már gyakorlatilag egy kijelző-terem kéne, és akkor már ott tartunk, hogy Star Trek, meg holoszoba
-
pckownz
őstag
válasz
#19617792 #38774 üzenetére
A jelenlegi (és mindenkori) cső FPS-ek így jók.
Press X to win kategória, de addig jó, amíg story van mögötte, és kicsit úgy érezheted, hogy tényleg te lövöd ki a társad seggéből az ellent.
Ha újítást akarnak, akkor ne ebbe a kategóriába hozzák, hanem legyenek taktikai fps-ek, ahol különféle kombókkal "bármit" megtehetsz. Például akármilyen fizikailag lehetséges formában hajolgathatsz, legyen benne normális hand-to-hand rendszer és a többi. Viszont az ilyen a casual gamereket nem fogja megfogni, ergo marad a scriptelt cső fps, amit én is imádok, mert csak előveszem és átlövöm magam a storyn. (Lásd: CoD: BO)
És igen, igazad van. A modern hadviselés is a végét rúgja, kíváncsi leszek, hogy mikor özömlenek be a Splinter Cell szerű fps-ek, ahol egyes egyedül mindenféle kapcsolat nélkül megváltod a világot.
(film pl.: Bourne széria; James Bond) -
-
törölt tag
válasz
pckownz #38773 üzenetére
akármit, csak legyen már benne valami új is. új játékmódok, sok új map, meg egyebek. egyébként ez ugyanúgy le fog csengeni, mint anno a WWII játékok serege.
lehetne példát venni mondjuk a GW2-ről, ott havonta érkezik annyi javítás és ötlet, mint egy BF-ben évek alatt. kreatív dolgokat FPS-ben is meg lehet valósítani, csak ahhoz nem olyan hozzáállású gárda kell, mint az EA. az ArenaNet nemcsak magától tolja ki a contentet, hanem szorgalmazzák azt, hogy a játékosok is beleszólhatnak és felvethetnek ötleteket. -
törölt tag
válasz
westcoastog #38769 üzenetére
szerinted azóta mennyit játszottam vele?
0 percet. aztán ott van a Mass Effect 3 is az Origin fiókomban, ami szépen lassan átalakul egy inkoherens kupac kakivá. még jóhogy összesen került ~2000 Ft-ba... nem meglepő, az EA megreapeli a játékokat és ilyenkor ne utáljam teljes erővel az EA-t...
GW2 mellett most már más GW orientált tevékenység is van. Guild Wars - Ghosts of Ascalon könyvet is el kezdtem olvasni és hát eléggé jó. angolul
-
pckownz
őstag
BF4 gameplay video valaki? Breathtaking
-
pckownz
őstag
dafuq did i just read -
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #38758 üzenetére
Ő tényleg túl öreg hozzá, te nem.
-
westcoastog
veterán
Úgy néz ki hétvégén elmegyek már diszkóba, közben mégis ezt gondolom.
-
válasz
- = Zk = - #38756 üzenetére
Engem nem érdekelne, visszadobnám instant
-
zoltanz
nagyúr
Win7 install 5 perc alatt.
-
F34R
nagyúr
válasz
pckownz #38742 üzenetére
izeee, acrobat reader eleg nagy trugyi en meg mikor windozeren voltam is kukaztam, foxit vagy sumatra pdf reader gyorsabb kissebb es nincs ez a hatterben megbuvo updater lofasz.
vlc meg mindig ? nos ha nem hallgatod meg a tanacsunkat akkor talan a 64 bites experimental realaseuket kellene megskubiznod (par wmv fajl nem nagyon szereti de elhanyagolhato)
chrome-ra nem tudok mit mondani , egy cache urites meg egy adatbazis tomorites lehet segitene valamit. (ezzel ovatosan) -
koshmar
addikt
válasz
- = Zk = - #38737 üzenetére
Gyerek úgy bámulja a nőt, mintha valami földönkívülit látna.
-
westcoastog
veterán
ez mi fej XD
XD -
koshmar
addikt
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #38726 üzenetére
xanaxot en is szedtem de csak passziobol (anyame volt ) olyan semmilyen, mondjuk en nem ittam ra semmit lehet azert nem hatott
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #38727 üzenetére
MicroSD?
-
westcoastog
veterán
De jó hogy kértem kölcsön holnapra egy fényképezőt, és a memória 1 gigás és tele, és nincs itthon kábelem hozzá meg semmim, fasza.
Bár csak lenne valami rohadt jó telefonom jó kamerával, nem kéne ilyenekkel szarakodni. -
- = Zk = -
félisten
válasz
pckownz #38724 üzenetére
5 éven belül jártam 3 dilidokinál -.-
21, 23, 24..... hát, az utolsót már simábban kezeltem. az első érdekes volt. emlékszem, gy hónapig betegácsiban voltam, tömették belém a napi X1-es xanaxot... ehh... a 3. napon már nem tutam, hol vagyok és milyen nap van.
innin em ittam, viszont szivtam intenziven... jó és rsszemlékem is van már erről -.- -
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #38714 üzenetére
Három hozzászólást egymás után- egyre jobb vagy!
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #38720 üzenetére
attol fugg, ha oroklodott akkor nem birod mert olyan a vermersekleted , esetleg elfogadod es kerulod a stesszes helyzeteket.
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #38718 üzenetére
En jartam egy idoben de nalam nem ert semmit , annyit hogy elbasztam egy halom penzt meg kiprobaltam 3 fele gyogyszert.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #38716 üzenetére
_minden nehéz elsőre_. sok-sok óra és belejösz. az indulatok kezelésére meg pszichológus, vagy önkontroll fejlesztés. mert felesleges idegesnek lenni ha teszem azt leszednek.
olyan nincs, hogy 60 óra alatt nem fejlődtél semmit. legfeljebb nem eleget. -
westcoastog
veterán
válasz
#19617792 #38715 üzenetére
Nem mmo-zok, nem csak ezen, bármi más felbaszhat elég keményen, de abban az állapotomban összetörnék bármit ami a kezem ügyébe kerül...
Nem a kör számít hogy kiakadtam tőle, hanem hogy nem tudom kezelni az indulataimat és így kitör.Cs-ben sem tudtam semmit fejlődni 60 óra játékkal sem, ebben meg még a tdm is nehéz, meggondolatlan fasz vagyok.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #38713 üzenetére
istenem ez a nyafogás megint. hány kört mentél hogy kifakadtál? nem meglepő ha multiplayer pvp game elején sokat halsz, hiszen mások gyakorlottak. nyomasd és menni fog.
egyébként tényleg hiba volt pont a BF-et megvenned.GW2.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #38713 üzenetére
Vagy lehet csak a dühkitöréseimet kéne megtanulnom kezelni.
-
westcoastog
veterán
Kár volt megvennem a bf-et, nem nekem való az online gaming.
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #38710 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz vele közös képed.
-
westcoastog
veterán
Íjjoj ken block ott lesz holnap a tuning shown.
-
koshmar
addikt
válasz
FireKeeper #38708 üzenetére
Ugye, hogy ugye?
Ez a nyomorult meg elküldi, mert játszik? Ilyen van?
-
koshmar
addikt
válasz
FireKeeper #38706 üzenetére
Ha igaz, akkor egy valódi kockával van dolgunk.
-
westcoastog
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #38702 üzenetére
jót.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- GTA V
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest