Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
Banyek. Tegnap este elmentem bulizni egy jó barátommal. Tudtam, hogy jön egy csaj, de hát még is csak a barátommal buliznék egyet. Csávó eltünt, meg a többiek is. Találtam másik társaságot, egyszer csak megjelenik a csaj. Hát jó, elkezdtünk táncolni, nem nagyon hagyta magát, "én nem olyan vagyok" szöveggel.
Akkor ott standuppoltam neki, már már majdnem megvolt, de csak húzta az agyam.
A legszörnyűbb az egészben, hogy egész este csak az agyamat húzta, volt több csaj is, aki félreakart hívni tőle, de valamiért kihívást láttam benne....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest