- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz katt777 #33246 üzenetére
a legalapabb amd procival fogom kihajtani...decsak h téged bosszantsalak
valamint megjegyezném h,nem irtam oda h amd-vel akarom kihajtani...vagy de?odairtam a HSZembe?
"nagyon tetszenek a 4870 X2 eredményei......" nameg ha szted ez egyértelműen azt jelenti,hogy vásárolni fogok ilyen kártyát...akkor érdekes nézeteid vannak!
mert_csokis:igazat adok kattnak....!de nekem eddig semmi gondom nemvolt a multigpuval...!ennyi!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mert_csokis
senior tag
válasz katt777 #33246 üzenetére
Az tény,hogy a jelenlegi prockóm nem bírja már kiszolgálni az X2-est. Tervben van a platformváltás Intel-re,csakhát ugye a pénz beszél...lassacskán megy
És a vga volt az első amit cseréltem. A gond az,hogy a CCC-n belül jelenleg még Crossfire opciót sem találok. Mert nincs
Az ember elviekben direkte azért vesz X2-es megoldást,mert nincs szüksége Crossfire támogatású deszkára,mivel a nyákon belül oldják meg hardveresen a két gpu összekapcsolását
A kártyán ugye 3 chip van. A 2 gpu és az ezek összehangolását végző chip. A driver cleaner majd ccleaner párost már számtalanszor lenyomtam. Persze ettől még lehet települési baki,mégis a deszkára gyanakszom
MSI K8N Neo4-F socket939,nem mai gyerek - nem mai bios
Ha kicserélem a lapot egy P43-as chipkészletűre,teljes format és friss rendszer után sem aktiválódik a másik mag,akkor talán be*optam?
Vagy pci express 1.0a és 2.0 differencia lenne? Nem tudom én már..."Már arra is gondoltam,hogy a karinak nem tetszik a deszka nforce4 chipkészlete. És azzal akad össze. Mert ugye az nforce4 végzi az összes pci express-el kapcsolatos vezérlést a lapon"
[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest