- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
4-5 éve nem figyeltem a vga kínálatot, most egy "SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 Ultimate"-et néztem ki, aminek passzív a hűtése. Havi 3-4 órát játszom, tehát fontosabb a csendes működés, mint a játékteljesítmény. Az a kérdésem, nem sül-e meg egy ilyen kártya venti nélkül, ha meg lesz terhelve? Nem a legújabb játékokat engedném rá, viszont 1600x1200-ban jó lenne ha menne... Mi a véleményetek?
Linux for human beings
-
fulcrum
tag
válasz Ateszzero #7795 üzenetére
Főleg régebbi játékokat szeretnék 1600*1200-on játszani (COD2, COD4, FarCry, GTR2, Colin DIRT, Richard Burns Rally, Toca Race 3), és a következőket ki sem próbálnám: FEAR, FarCry2, Crysis, GTA4. Szóval a régebbiekre elég lehet a 4670 512mb, venti nélkül?
Köszi a véleményt.Linux for human beings
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Megvettem a kicsikét, Sapphire HD4670 512MB Ultimate (hűtő nélküli, hőcsöves).
Eddig csupa öröm, nagyon jó, és mivel nincs ventije, nincs hangja sem. Játék alatt 64-70°C a kártya, a hőcsöveket nem érdemes fogdosni, de ha áthúz a levegő a házon, akkor nem lesz ez meleg (márpedig nálam áthúz). Aki középmegoldást keres (hang vs. teljesítmény), ez egy nagyon jó kártya rá, ajánlom.Linux for human beings
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Ati sapphire 4670 512mb ultimate silent kártyám van, fél éve win7 64bit alatt hibátlanul fut. Egyszercsak elfelejtette az aero módot. Keresem az okát, de nem jöttem rá. Az élményindexnél azt írta, hogy hardverváltozás történt és az index frissítésre szorul, pedig csak új winchester került bele. A frissítés után az aero és a 3d teljesítmény már 1,1 ponttal kevesebbet kapott. Pedig a vga kártya változatlan. Tettem legfrissebb ati drivert, és leszedtem minden programot, amit az utolsó 3 hónapban telepítettem, de aero azóta sincs
Mit javasoltok?Linux for human beings
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPhone topik
- Wuthering Waves
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Politika