- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Ati sapphire 4670 512mb ultimate silent kártyám van, fél éve win7 64bit alatt hibátlanul fut. Egyszercsak elfelejtette az aero módot. Keresem az okát, de nem jöttem rá. Az élményindexnél azt írta, hogy hardverváltozás történt és az index frissítésre szorul, pedig csak új winchester került bele. A frissítés után az aero és a 3d teljesítmény már 1,1 ponttal kevesebbet kapott. Pedig a vga kártya változatlan. Tettem legfrissebb ati drivert, és leszedtem minden programot, amit az utolsó 3 hónapban telepítettem, de aero azóta sincs
Mit javasoltok? -
fulcrum
tag
Sziasztok!
Megvettem a kicsikét, Sapphire HD4670 512MB Ultimate (hűtő nélküli, hőcsöves).
Eddig csupa öröm, nagyon jó, és mivel nincs ventije, nincs hangja sem. Játék alatt 64-70°C a kártya, a hőcsöveket nem érdemes fogdosni, de ha áthúz a levegő a házon, akkor nem lesz ez meleg (márpedig nálam áthúz). Aki középmegoldást keres (hang vs. teljesítmény), ez egy nagyon jó kártya rá, ajánlom. -
fulcrum
tag
válasz
Ateszzero #7795 üzenetére
Főleg régebbi játékokat szeretnék 1600*1200-on játszani (COD2, COD4, FarCry, GTR2, Colin DIRT, Richard Burns Rally, Toca Race 3), és a következőket ki sem próbálnám: FEAR, FarCry2, Crysis, GTA4. Szóval a régebbiekre elég lehet a 4670 512mb, venti nélkül?
Köszi a véleményt. -
fulcrum
tag
Sziasztok!
4-5 éve nem figyeltem a vga kínálatot, most egy "SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 Ultimate"-et néztem ki, aminek passzív a hűtése. Havi 3-4 órát játszom, tehát fontosabb a csendes működés, mint a játékteljesítmény. Az a kérdésem, nem sül-e meg egy ilyen kártya venti nélkül, ha meg lesz terhelve? Nem a legújabb játékokat engedném rá, viszont 1600x1200-ban jó lenne ha menne...
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest