Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nincs fényképezőgépem, amióta egy családtagom karácsonykor leejtette, pedig szívesen megosztanám veletek a képet. Most lekaptam a gép oldalát, és okával megnéztem a kártyát. Egyre valószínűbb, hogy ez egy MSI, mert teljesen olyan, azt az egy matricát, és a nyák színét kivéve. Bár elöl Sapphire matrica van, a kártya hátulján is van egy kisebb címke, ezen kódszámok és egyéb szöveg van. Itt viszont az MSI neve szerepel. S még valami. A kártyához mellékelve volt a DVI-HDMI átalakító mellett a S-video-kompozit átalakító is, mint a Sapphire kártyákhoz, de a VGA-n nincs s-video kimenet, ugyanúgy, mint a MSI példányán. Mivel a hűtő olyan, mint az MSI-nál, akkor ez egy MSI. Ez a nagy hűtő meg jó is, hogy van, mert egyáltalán nem hangos, és a Furmark-kal sem tudtam 45 foknál feljebb melegíteni. Végülis az imént említett furcsaságokat kivéve én teljesen elégedett vagyok vele, úgyhogy mindegy is, ki gyártotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- World of Warships
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest