- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nincs fényképezőgépem, amióta egy családtagom karácsonykor leejtette, pedig szívesen megosztanám veletek a képet. Most lekaptam a gép oldalát, és okával megnéztem a kártyát. Egyre valószínűbb, hogy ez egy MSI, mert teljesen olyan, azt az egy matricát, és a nyák színét kivéve. Bár elöl Sapphire matrica van, a kártya hátulján is van egy kisebb címke, ezen kódszámok és egyéb szöveg van. Itt viszont az MSI neve szerepel. S még valami. A kártyához mellékelve volt a DVI-HDMI átalakító mellett a S-video-kompozit átalakító is, mint a Sapphire kártyákhoz, de a VGA-n nincs s-video kimenet, ugyanúgy, mint a MSI példányán. Mivel a hűtő olyan, mint az MSI-nál, akkor ez egy MSI. Ez a nagy hűtő meg jó is, hogy van, mert egyáltalán nem hangos, és a Furmark-kal sem tudtam 45 foknál feljebb melegíteni. Végülis az imént említett furcsaságokat kivéve én teljesen elégedett vagyok vele, úgyhogy mindegy is, ki gyártotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest