Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
brownus #2323 üzenetére
Neeem, abszolút nem erről van szó.
Én kifejezetten arról beszélek, hogy 25fps, mint képkocka/másodperc érték, nekem szaggat. Nem a FC2 "bugra" értem (amin egyébként konzolból kicsit lehet javítani), bármely játéknál érzékelem és nem a hardverben, hanem úgymond az én "szememben" van a hiba, nagyon érzékeny a mozgóképre (egyébkén mikor filmet nézek, akkor is sokszor érzékelem, hogy nem teljesen folyamatos, bár ott azért nem annyira zavaró, mert nem én irányítom az eseményeket -> óriási különbség).
Q3 a legjobb példa egyébként: konzolba: com_maxfps 25, majd egy közepesen gyors egérkörberántás: aki azt mondja, hogy ez teljesen folyamatos, akkor annak egyszerűen rossz a szeme, vagy lassú a felfogása (vagy az enyém gyors)
Szintén láttam már olyat, aki azt állította, hogy 30fps felett már mindegy, mert folyamatos a kép. Pedig nagyon nagyon különbség van 30-45-60fps között, tisztán érezni. 60 fölött már általában én se érzek semmit, de egyébként Q3-ban a 125 és a 333 között még látni némi különbséget (igaz, az már nem a folyamatossággal kapcsolatos).
Amúgy a FC2 jól fut(na, ha játszanék vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest