Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #4949 üzenetére
UP!
Kicsit elszaladt a topik felette:
Én nekem az Istenért nem akar BS-ni FC 2 bench alatt, bár nekem maga játék van fent és a beépített benchet használom, ez baj? Ti melyik pályán teszteltétek és hányszor, mire előjött?
Nekem eddig csak NFS: Shift alatt jött elő, de az is megoldódott F3-C alatt.
Uraim. Tegyük fel beviszem gariztatni, F2 vagy F3-B BIOS-szal a karit, látják hogy fos az adott alkalmazás alatt, így lefrissítik F3C-re. Ott már jó és kész is. Attól még mindig egy hibás VGA-m lesz aminek én iszom meg a levét nem kicsit. Ilyenkor kapnék WTF fejet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Vasinger! #4949 üzenetére
Az AMD azért ad el a Gigabyte-nak chipet, mert a Gigabyte fizet érte. Onnantól kezdve, hogy megvette a terméket, oda használja fel, ahova akarja. Az AMD vállalja a lapkáért a garit, és ha gond van vele kicserélik.
A specifikációk minden partnernek elérhetőek. A végleges dizájnt mindenki megkapja, és az elfogadott komponensek listája is nyilvános minden gyártónak. Aki azonban nem főpartner, vagy kiemelt státuszú, az úgy sem fog OEM szinten szállítani, vagyis nem kötelező a Certified Components listából összeállítani a termékeket. Innentől kezdve mit vársz az AMD-től? Szidják le a Gigabyte-ot, hogy a felhasználták a felvásárolt lapkákat? Ezért fizettek.Egyébként meg tudnák oldani. Visszaveszik a memória órajelét 600 MHz-re és (valószínűleg minden termék) jó lesz, csak egy szépet lassul tőle a kártyád. Ezért mondják, hogy garzitasd le, mert nem tudnak jó memóriákat szerelni a Gigabyte kártyájára szoftveresen.
Ha nincs BS az F3C-vel, akkor annak örülj. Neked szerencséd volt, mert a kártyán a memóriák jól bírják az átállított időzítéseket. Ez volt a célja a Gigabyte-nak a BIOS-sal, csak ahogy a tuningnál is, az egyes GPU-k eltérő órajelen stabilak. Ugyanez igaz a memóriákra. A beszállító hitelesíti a terméket x időzítésre és y órajelre, ettől még a beállított paraméter felett is lehet stabil az adott memória, de nagy valószínűséggel nem lesz stabil az összes. Ugyanez történik, ha tuningolsz. Valaki 50MHz-et tud emelni a memórián és fagy, de van aki 150-200-at is ránt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest