Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz csucsbicep #25068 üzenetére

Akkor ezt majd vagy lelevelezem vagy letelefonálom az Edigital-al. A főkérdés, hogy a hozzám legközelebbi boltba bevihetem e személyesen. Viszont ha levásárolhatom az árát, akkor már 7850 vagy 7870 kell helyette, ami azért egy 30 000 Ft különbözetet jelent a kártya eredeti 43 000 Ft -os árához képest is.

Egyelőre még picit várok vele, hogy tudjak váltani 7850-re vagy 7870-re. Most nézem milyen VGA-ik vannak, nekem elég lenne a 7850 is de leginkább 7870-esük van.

Sapphire HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition PCIe 3.0 videokártya

Mondjuk a jóság, hogy csere esetén is a Steam fiókomhoz csatolt a játékhoz kapott Deus EX Human Revolutin tuti megmarad :P

Az is jó egyelőre, hogy van amikor egyáltalán nem zörög, szóval egyelőre még tűrhető. Zavaró amikor zörög de még tűrhető.

Tegnap néztem a sűrített levegővel - amikor ugye kivettem alóla a Hangkártyát is - hogy egyformán pörög e a két venti, nem vettem észre, hogy bármelyik is előbb le állna, viszont a hátsónál annál a sebességnél melyre képes volt a sűrített levegő halkan mintha hallottam volna a zörgést.

Új hozzászólás Aktív témák