Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

belinho
senior tag
válasz

sinya85

üzenetére
						Egyet kell értsek sinya85-tel, nálam is ez a helyzet az e8500+6850 páros mindenre elég, váltani akartam én is 4magra, de egyelőre nem látom értelmét.
A battlefield 3 kiválóan fut full hd-ban, a Rage az meg minden maxon nem esik 60fps alá, tudom hihetetlen de ez van. A Dirt 3 volt aminél éreztem hogy kevés, de azért 30fps alá ritkán esett.Hiába van 4mag,ha nem tudja rendesen kihasználni a game és csak kettőt terhel rendesen a játék alatt. A magas órajel+a nagy cache sokat hoz a konyhára még mindig.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a játék fejlesztők sem öngyilkosok, minek csináljanak olyan játékot, amit majd nem tudnak eladni, mivel az átlag user gépe kevés hozzá, így is elég rossz a helyzet az illegális letöltések miatt.
Próbálnak állandóan optimalizálni,javítgatni,patch, az AMD sem váletlenül adja ki azt a rengeteg beta meg preview drivert.
Itt volt például a Crysis 2 esete, amiből előbb kiadták a gyengébb verziót, mert így akinek "gyengébb" gépe volt annak is jól ment a játék.
Aztán kiadták a directx 11-es verziót, ami a jóval erősebb gépeket is megfektette. Mi lett volna ha rögtön ezzel adják ki, hát jelentős bevételkiesés!
A steam-en felmérések szerint a játékosok jelentős hányadának kétmagos gépe van 9800gt szintű kártyával, szóval nem hülyék a fejlesztők sem.
Full Hd meg vga limites beállítások esetén meg tehetsz alá akármilyen processzort akkor is közel azonos eredményeket fogsz kapni. - 

miresz
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest