Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
Nekem nem nagyon sikerült ilyet már magyarországon találnom. Ha létezik még csak én nem találtam akkor lécci linkelje be valaki ha talál.
Meg ahogy néztem ez elég komoly hűtőnek tűnik, nekem igazából elég volna egyszerűbb is, lehetőleg minél olcsóbban szeretném megoldani a hűtő cserét. Tudnátok esetleg valami másik hűtőt is ajánlani ami kapható még itthon és jó rá?
-
Sztojcsi
tag
Sziasztok!
Tönkrement a Gigabyte HD4890-es kártyámon az eredeti hűtés, újat kéne vennem. Ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest