- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Mivel a méreteik szinte megegyeznek(S1: 138(ugye itt vannak a fekete bisz-baszok a szélein) x 215 x 33(H), Twin: 212 x 103 x 34 (+ 20mm a venti a tetején)) az s1-vel és az Stargun!-nál beleért a VRM bordába, szerintem ez is belefog, bár hajtogathatod őket, hogy elférjenek közepe felé van a kérdéses kép, nomeg itt van a ventiszabályozás is, mivel a kártyán 2pin-es csatlakozó van, azzal meg nem biztos, hogy a twin-t tudná szabályozni, így vagy állandó rpm (kérdés ez mennyire lenne hangos, bár alaplapi vagy molexről biztos nem) vagy ford.szabályzó és ott is vagyunk ahol a part szakad
. Szerintem még mindig ez a legjobb megoldás (kivéve, ha már otthon van egy twin, bár akkor sem biztos
).
-
abéla
senior tag
Hangos, mi?
Én is elcsodálkoztam először, kiváncs lennék az ezt halknak kikáltók (igaz Daffni2 ?
) háza hogy üvölthet, bár kétségtelen, hűt rendesen...
Ámbár szerintem jobban jársz, ha veszel egy ford.szabályzót (ezres alatti tétel) és rákötöd a vga ventijét, lecsavarva semmit sem hallani és izmos 3d-hez is elég az 50% (jól szellőző házban, nálam Furmarkkal 70 C° körüli a gpu, vrm meg 80-85), így nincs garivesztés, az egész kb 1-2 perces művelet, nincs para a lesarkazás, illeszkedés, stb miatt, meg volt itt némi gond a VRM hűtőborda illeszkedésével is (Stargun!-nál, igaz az acc s1 volt). -
zolisx4
őstag
Nagy valószinűséggel nem fogják garanciába cserélni mert mechanikai sérülésre nincs garancia ,ez a legrosszabb eset ,de ez rajtuk múlik ,hogy minek veszik gyári hibának vagy sem ,meg ugye szét is lett szedve hogy észre veszik vagy sem ez szerencsén mulik .de meg kell próbálni,lehet rátenni másik hűtést de akkor a memória és a VRM hűtéséről neked kell gondoskodni és mit nem mondjak VRM az nem lessz egyszerű de megoldható .
De elsősorban a garit kell megpróbálni , hátha kicserélik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest