Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nem tuningról van szó..... szerintem ezt te is tudod.
Ezek a jelenségek a "szintetikus" bench progikban jól előjönnek alapórajelen is.
Az ATI CCC-be épített auto tuning programjában is. Az is csak egy bench.Ha ott előjön, akkor játékban is meglesz, csak nehezebben észrevehető vagy mérhető.
A GTA4 ben azért jön elő jobban, mert a Crysist kivéve a legjobban terheli a VGA-t.
Szerintem.Dirt2-ben a környezet részletessége meg sem közelíti a GTA4-ét, de kanyarokban változik, meg ott szokott " közönség'" is lenni. Én a két dolgot összekötném. És ezért lehet hogy néhányan csak ott észlelünk akadást.
Az élsimitás mértéke is szignifikáns összefüggést mutat az akadások gyakoriságával és hosszával.
Ha ezt tényként kezeljük, akkor azért egészen alacsonyra veszi a gép egyéb alkatrészei és más szoftverekből adodó hiba valószinűségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Inno3D GeForce RTX 5070 Twin X2 OC 12G Bruttó ár!
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest