- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz Alister71 #16275 üzenetére
Crysis-t nem tudom feltenni sem most , mert amúgy letöröltem. És azt írja ,hogy nem tudja kivenni a tűzfal-beállításaiból , ezért a telepítés végén mindent amit feltett , töröl Na mindegy .
GTA 4 tökin megy 1.0.4.0-val , köszi Stabil 40 fps
mod : mindent max-ra tettem , amit tudtam. Így már csak 30 fps
[ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
válasz Alister71 #16131 üzenetére
Nem is akarok róla vizátni , én 3 coreos vagyok
Van videjó róla youtubeon esetleg ? Keress egyet aztán megnézem(#16130) 7Heads Drago :
Van egyáltalán játék amiben mindkettő van ? Vagy a tesszellációhoz csak hardver kell és a fizika igényel szoftveres részt ?
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz Alister71 #16125 üzenetére
Szerintem csak játékra, nincs értelme. A gyártók túl lihegik az egészet. Persze majd lesznek játékok rá, amik kihasználják. Csak addig még lehet, hogy platformot is kell váltanod. A lényeg hogy fogyjon a polcokról a cucc. És közben meg a játékok 90% Fps-t bukik az egészen az alacsonyabb mhz miatt.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Májsztró
addikt
válasz Alister71 #16125 üzenetére
Miért beszélnék magam ellen. A mai napig nincsen olyan játék amihez magas felbontásban egy erős kétmagos ne lenne elég Kivéve azt az 1-2 portolt játékot. Nem azt mondtam ,hogy nem jó a 4 magos proci. De egyenlőre a kettő is bőven elég. A Core I3-mat meg ne emlegesd. Egy szégyen az az egész széria
(#16126) 7Heads Drago :
Tesszelláció baromi faja lett Bár nekem a fizika is tetszik. Csak akkor legyen az egész játék jellemzője. Nem úgy mint valamelyik DeltaForce szerű játékban ,hogy minden harmadik hordó robban csak fizikával a maradék meg anélkül
[ Szerkesztve ]
-
-
Májsztró
addikt
válasz Alister71 #16115 üzenetére
Keress egy tesztet ahol full hd-ba megy a Metro 2033. Szerintem nem lesz az Intel és az AMD 4magosa között +/-10% difi. Persze Intelből ne 200.000-res procit nézz hozzá 40.000 AMD-vel. [ ezt neked]
(#16119) Lord Vader :
Azért én egy E8400-at játékba ki mernék állítani egy Q6600 ellenében
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Alister71 #15929 üzenetére
Nyilván oka van az XP használatára, az meg, hogy elavult, elég nagy baromság, főleg azok számára, akiknél egyes programok meg sem nyekkennek W7 alatt (és nehogy a kompatibilitással gyere!), vagy mondjuk nálam, ahol a "fasza" Pannon net folyamatosan új rendszerként kerül föl, így pár nap alatt már tucatnyi hálózatom van, ha nem irtom folyamatosan a reg-ből (de inkább XP-n netezek). Egyelőre számomra a W7 sokal gányabb, mint az XP, amelyen minden programom hibamentesen fut (kivéve pár WinME-st, de azt meg már nem tudok a gépre tenni ).
Mutass egy játékot, amely XP-n nem indul el, csak W7-en! Max. ha valakinek l van qrva az XP-je (pl. codec csomagokkal). A hsz-od szerint kissé ügyetlen vagy XP-ben. Részemről ennyi a hsz az értelmetlen vitátokhoz, amúgy Bluegene-nek adok igazat, akivel pedig ritkán értek egyet.Dj Dekko!: Ha hülyén tesztelsz (pl. 3D06 v. Vantage default), már bocs, de nem elég a CF-hez az E8400. Ha normálisan, akkor kiderül, hogy pedig de. Csak fel kell tolni a grafikai beállításokat maximumra (többet számít, mint a felbontás), és máris kihajtja rendesen a CF-t is (OK, lehet, hogy némi CPU-tuning még belefér, de nem 4.2GHz; azzal bizonyosan OK).
Hát az MSI-t én kerülném. Amúgy az "OC" egy normál kariból is kihozható.
ALONSO11: Ki mondta neked, hogy a Furmark stabilitás-teszt? Amúgy némelyik játék nem szereti az üzemmód-váltogatást, ez esetben ATT jól jöhet, de CCC profillal is lehet próbálkozni. Olyan déja-vu érzésem van, mintha már nem először kérdeznéd ezt...
-KP-: ATT szépen visszateszi a beállított frissítést.
Bluegene: Azért nem értek egyet azzal, hogy DX10 nem hoz látványjavulást. Nem minden játéknál (ahogy a Halo 2 is nagy átqrás volt, hogy Vistát vegyenek az emberek), de hoz.
Inkább 10.4-et tegyél fel, gyorsabb, az első, amelyik megveri a 9.9-et. Amúgy tényleg nem fejlesztenek már HD4-re, ezért szaporodnak a bugok, de W7 alatt is, mert ez a szándékos avultatás az AMD sara, nem a rendszeré.
DX10-11-ben (azt is tudja a BBC2) nem letiltják, hanem az új (és hóccar) AA miatt nem működik a jól bevált, és szép DX9-es élelmosás. Meg lehet próbálni DX9-ben futtatni, esetleg kényszarított módban.7Heads Drago: A scannerem és a telefonom is mesélhetne róla, milyen drivereket "eszik meg" a W7, az idióta Pannon modememről (Alcatel) nem is szólva.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Bluegene
addikt
válasz Alister71 #15944 üzenetére
häh
hát nem csodálatos a win7?
egyébként ezért érdemes a legalapabb/legelterjedtebb sapphire-t venni, (nem asus matrix 666mhz+-t,) azzal nem fordulhat ilyen elő
régebbi OP-hoz, régebbi kártyához használj korabeli drivert. miért? most a 10.3-ast használom és tökéletes, sztem nem tudod miről beszélsz
és szerinted a win7-es catalyst-ben nem hanyagolják a 4800-asokat, dehogynem ugyanazt csinálják, mondjuk nekem xp alatt jól működik szal nem tudom miről is beszélsz, most nyomtam a BBC2-t, a HAWX-t, az AC2-t 10.3-assal, no problemo
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
válasz Alister71 #15941 üzenetére
igen mert ez az egy van
az az igazság amíg az emberek 60-70%-a XP-t használ addig nemigazán éri meg az ilyen akciók
és nem azért mert elavult, hanem mert a win7-et promotálják ezzel(mint ezzel a 60hz-es dologgal)
jó a win7 is, de pl sok erőforrást zabál, a notik hamarabb lemerülnek vele, sok ram kell neki, és soxor lassabban futtatja a játékokat
innentől bőven lehet XP-t is használni, alapvetően ugyanazt meg lehet vele csinálni(nem kell meggyőzni, több mint egy évig párhuzamosan használtam, tetszett a sok csicsa, de már meguntam, jó az a katonás XP, de ha nagyon kell a csics lehet rárakni bumptopot, de az is felesleges szvsz)
szal nekem jobban bejön az xp, nem kell a csicsa,talán ezért kedvelem a chrome-t is
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
válasz Alister71 #15939 üzenetére
Van pár játék ami már el se indul az XP-n igen? mesélj
az a legjobb nem állsz messze a valóságtól, azzal tisztában vagy h a DX10-10.1-11 nagy humbuk,
1.xp-re is meg lehetett volna csinálni
2. jelenleg hatalmas teljesítménycsökkenést és laggolást hoz(pl metronál, és szinte semmivel se szebb), + szépséget alig, lásd AC2 full DX9 és a legszebb, csak azért találták ki h kinyíljon a bukszád(win7+új vga)
3. nagyon sok régi dolog jobban működik xp alatt, és sok régi dolog nem is megy a szuper win7 alatt, szerinted miért rakták bele az xp-t? mentsvárnak de a legtöbb új dolog megy xp alatt is, sőt minden[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz Alister71 #15937 üzenetére
bnagyon primitív vagy, ezen az "elavult" oprendszeren sokkal jobban futnak a játékok, pláne ha kevés ramod van, a dx10 és dx10.1 látványjavulást pedig nem hoz, csak lassulást
-KP-: sztem nekem is ez van, mondjuk nekem LCD-m van, így nem feltűnő, de tud 75hz-et is az LCD, 1x megnéztem és 60hz-es volt, valszeg 1x otthagytam és átment hibernálásba
régebben nem csinálta, nem az oprendszer elavultsága(ahogy valamelyik okostóni mondja), mert régen nem csinálta, hanem valszeg így próbálnak cserére ösztönözni
[ Szerkesztve ]
-
-
rvn_10
senior tag
válasz Alister71 #15206 üzenetére
HA az én karim 90 fokos lenne meg is bolondulnék. Nekem már a 65 is fáj.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Baryka007
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Alister71 #15210 üzenetére
Nekem volt szerencsém 4870 est járatni Crossfire X be.
Hát, egyik szeme sír a másik nevet.
Valamikor hidegen hagyja a programot a 2 kártyás rendszer, ez viszont elég súlyos probléma.
Másfelől, ahol ment a crossfire ott valami bitang szinten gyorsult a grafikai megjelenítés.
CrySis maga 75 - 80% éval(ennyit gyorsult 1 kártyához képest). Nagyon tetszett. Tehát tényleg elég ütős kombóóó még. (GTA4 meg durván 1fps est )
Másfelől sokat fogyaszt, már mint mi számít soknak?!
Ennyit nem sírtam tuti, régen a G80 as Sli kártyámmal, meg a GX2 Quad Sli vel! Nah Azok már fogyasztottak!
De a teljesítménynek ára van.
Az alaplapod csak 2x8 Pci-e tud?! Vissza fogná a Crossfire*X ben a tempot, néha érezhetően ahogy olvastam róla.
De inkább 1 Erős Gpu, és nincs skálázódás.#15213) 1hijjanhusz .: De ha a tuning nem is segít, még mindig van miből lentebb venni a grafikai részletességet.
[ Szerkesztve ]
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz Alister71 #15212 üzenetére
Nekem a 4870em marad még sztem egy ideig. Húzva egyenlő/jobb, mint egy alapórajeles 5830. Másik, hogy engem kiszolgál tökéletesen 1680-ban. Megvárom a hd6xxx szériát sztem, ha az árak nem mennek le addig, mert nem úgy nézki.
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
1hijjanhusz
senior tag
-
agemate
addikt
válasz Alister71 #12031 üzenetére
Igen, 16x-os sebességgel megy, Everest is, GPU-z is azt mutatja.
Pl Far Cry 2 1280x1024 2xAA-val, minden maxon 25-50 fps dx 10-el, gta iv szintén hasonló értékek.
Ezek kevésnek számítanak ennél a kártyánál? A vga 512-es.Többiek: Extreme burning nincs bepipálva, post processing nem volt, mindjárt csinálok egy tesztet úgy, hogy bevan.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Alister71 #11121 üzenetére
Visszavittem a kártyát, amiről kiderült, hogy hibás. A valódi gazdája odaadta egy itt ice mat néven regisztrált gyereknek, mert azt mondta neki, hogy meg tudja javítani. Ez nem csinált vele semmit, hanem el akarta nekem adni. (vagyis cserélni a GTX-emmel) Hülyére akart venni egy kis 16 éves hülye gyerek. Nem sikerült neki, mert pár fenyegetés után visszakerült a GTX-em, és a 4850 gazdája nem is tudott arról, hogy az hibásan árulja a kártyát, még ő is meg fogja "dícsérni".
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
lsc
nagyúr
válasz Alister71 #11102 üzenetére
A 350-es tápod milyen régi ? Ha tuning is van a procin és a táp is régi /kiszáradt kondik/ akkor azzal is lehet gond, egy másikkal ki lehetne próbálni. Csak driver vagy ccc is ? Ha ccc a .net 2.0 fent van ? Csak tippek, nem láttam még ilyen hibát.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest