- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
Alister71 #16275 üzenetére
Crysis-t nem tudom feltenni sem most , mert amúgy letöröltem. És azt írja ,hogy nem tudja kivenni a tűzfal-beállításaiból , ezért a telepítés végén mindent amit feltett , töröl
Na mindegy .
GTA 4 tökin megy 1.0.4.0-val , köszi
Stabil 40 fps
mod : mindent max-ra tettem , amit tudtam. Így már csak 30 fps
-
Májsztró
addikt
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Alister71 #16125 üzenetére
Szerintem csak játékra, nincs értelme. A gyártók túl lihegik az egészet. Persze majd lesznek játékok rá, amik kihasználják. Csak addig még lehet, hogy platformot is kell váltanod. A lényeg hogy fogyjon a polcokról a cucc. És közben meg a játékok 90% Fps-t bukik az egészen az alacsonyabb mhz miatt.
-
Májsztró
addikt
válasz
Alister71 #16125 üzenetére
Miért beszélnék magam ellen. A mai napig nincsen olyan játék amihez magas felbontásban egy erős kétmagos ne lenne elég
Kivéve azt az 1-2 portolt játékot. Nem azt mondtam ,hogy nem jó a 4 magos proci. De egyenlőre a kettő is bőven elég. A Core I3-mat meg ne emlegesd. Egy szégyen az az egész széria
(#16126) 7Heads Drago :
Tesszelláció baromi faja lett
Bár nekem a fizika is tetszik. Csak akkor legyen az egész játék jellemzője. Nem úgy mint valamelyik DeltaForce szerű játékban ,hogy minden harmadik hordó robban csak fizikával a maradék meg anélkül
-
Májsztró
addikt
válasz
Alister71 #16115 üzenetére
Keress egy tesztet ahol full hd-ba megy a Metro 2033. Szerintem nem lesz az Intel és az AMD 4magosa között +/-10% difi. Persze Intelből ne 200.000-res procit nézz hozzá 40.000 AMD-vel.
[
ezt neked]
(#16119) Lord Vader :
Azért én egy E8400-at játékba ki mernék állítani egy Q6600 ellenében
-
katt777
félisten
válasz
Alister71 #15929 üzenetére
Nyilván oka van az XP használatára, az meg, hogy elavult, elég nagy baromság, főleg azok számára, akiknél egyes programok meg sem nyekkennek W7 alatt (és nehogy a kompatibilitással gyere!), vagy mondjuk nálam, ahol a "fasza" Pannon net folyamatosan új rendszerként kerül föl, így pár nap alatt már tucatnyi hálózatom van, ha nem irtom folyamatosan a reg-ből (de inkább XP-n netezek). Egyelőre számomra a W7 sokal gányabb, mint az XP, amelyen minden programom hibamentesen fut (kivéve pár WinME-st, de azt meg már nem tudok a gépre tenni
).
Mutass egy játékot, amely XP-n nem indul el, csak W7-en!Max. ha valakinek l van qrva az XP-je (pl. codec csomagokkal). A hsz-od szerint kissé ügyetlen vagy XP-ben.
Részemről ennyi a hsz az értelmetlen vitátokhoz, amúgy Bluegene-nek adok igazat, akivel pedig ritkán értek egyet.
Dj Dekko!: Ha hülyén tesztelsz (pl. 3D06 v. Vantage default), már bocs, de nem elég a CF-hez az E8400. Ha normálisan, akkor kiderül, hogy pedig de. Csak fel kell tolni a grafikai beállításokat maximumra (többet számít, mint a felbontás), és máris kihajtja rendesen a CF-t is (OK, lehet, hogy némi CPU-tuning még belefér, de nem 4.2GHz; azzal bizonyosan OK).
Hát az MSI-t én kerülném. Amúgy az "OC" egy normál kariból is kihozható.
ALONSO11: Ki mondta neked, hogy a Furmark stabilitás-teszt? Amúgy némelyik játék nem szereti az üzemmód-váltogatást, ez esetben ATT jól jöhet, de CCC profillal is lehet próbálkozni. Olyan déja-vu érzésem van, mintha már nem először kérdeznéd ezt...
-KP-: ATT szépen visszateszi a beállított frissítést.
Bluegene: Azért nem értek egyet azzal, hogy DX10 nem hoz látványjavulást. Nem minden játéknál (ahogy a Halo 2 is nagy átqrás volt, hogy Vistát vegyenek az emberek), de hoz.
Inkább 10.4-et tegyél fel, gyorsabb, az első, amelyik megveri a 9.9-et. Amúgy tényleg nem fejlesztenek már HD4-re, ezért szaporodnak a bugok, de W7 alatt is, mert ez a szándékos avultatás az AMD sara, nem a rendszeré.
DX10-11-ben (azt is tudja a BBC2) nem letiltják, hanem az új (és hóccar) AA miatt nem működik a jól bevált, és szép DX9-es élelmosás. Meg lehet próbálni DX9-ben futtatni, esetleg kényszarított módban.7Heads Drago: A scannerem és a telefonom is mesélhetne róla, milyen drivereket "eszik meg" a W7, az idióta Pannon modememről (Alcatel) nem is szólva.
-
Bluegene
addikt
válasz
Alister71 #15944 üzenetére
häh
hát nem csodálatos a win7?
egyébként ezért érdemes a legalapabb/legelterjedtebb sapphire-t venni, (nem asus matrix 666mhz+-t,) azzal nem fordulhat ilyen elő
régebbi OP-hoz, régebbi kártyához használj korabeli drivert. miért? most a 10.3-ast használom és tökéletes, sztem nem tudod miről beszélsz
és szerinted a win7-es catalyst-ben nem hanyagolják a 4800-asokat, dehogynem ugyanazt csinálják, mondjuk nekem xp alatt jól működik szal nem tudom miről is beszélsz, most nyomtam a BBC2-t, a HAWX-t, az AC2-t 10.3-assal, no problemo
-
Bluegene
addikt
válasz
Alister71 #15941 üzenetére
igen mert ez az egy van
az az igazság amíg az emberek 60-70%-a XP-t használ addig nemigazán éri meg az ilyen akciók
és nem azért mert elavult, hanem mert a win7-et promotálják ezzel(mint ezzel a 60hz-es dologgal)
jó a win7 is, de pl sok erőforrást zabál, a notik hamarabb lemerülnek vele, sok ram kell neki, és soxor lassabban futtatja a játékokat
innentől bőven lehet XP-t is használni, alapvetően ugyanazt meg lehet vele csinálni(nem kell meggyőzni, több mint egy évig párhuzamosan használtam, tetszett a sok csicsa, de már meguntam, jó az a katonás XP, de ha nagyon kell a csics lehet rárakni bumptopot, de az is felesleges szvsz)
szal nekem jobban bejön az xp, nem kell a csicsa,talán ezért kedvelem a chrome-t is
-
Bluegene
addikt
válasz
Alister71 #15939 üzenetére
Van pár játék ami már el se indul az XP-n igen? mesélj
az a legjobb nem állsz messze a valóságtól, azzal tisztában vagy h a DX10-10.1-11 nagy humbuk,
1.xp-re is meg lehetett volna csinálni
2. jelenleg hatalmas teljesítménycsökkenést és laggolást hoz(pl metronál, és szinte semmivel se szebb), + szépséget alig, lásd AC2 full DX9 és a legszebb, csak azért találták ki h kinyíljon a bukszád(win7+új vga)
3. nagyon sok régi dolog jobban működik xp alatt, és sok régi dolog nem is megy a szuper win7 alatt, szerinted miért rakták bele az xp-t? mentsvárnakde a legtöbb új dolog megy xp alatt is, sőt minden
-
Bluegene
addikt
válasz
Alister71 #15937 üzenetére
bnagyon primitív vagy, ezen az "elavult" oprendszeren sokkal jobban futnak a játékok, pláne ha kevés ramod van, a dx10 és dx10.1 látványjavulást pedig nem hoz, csak lassulást
-KP-: sztem nekem is ez van, mondjuk nekem LCD-m van, így nem feltűnő, de tud 75hz-et is az LCD, 1x megnéztem és 60hz-es volt, valszeg 1x otthagytam és átment hibernálásba
régebben nem csinálta, nem az oprendszer elavultsága(ahogy valamelyik okostóni mondja), mert régen nem csinálta, hanem valszeg így próbálnak cserére ösztönözni
-
-
Baryka007
addikt
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Alister71 #15210 üzenetére
Nekem volt szerencsém 4870 est járatni Crossfire X be.
Hát, egyik szeme sír a másik nevet.
Valamikor hidegen hagyja a programot a 2 kártyás rendszer, ez viszont elég súlyos probléma.
Másfelől, ahol ment a crossfire ott valami bitang szinten gyorsult a grafikai megjelenítés.
CrySis maga 75 - 80% éval(ennyit gyorsult 1 kártyához képest). Nagyon tetszett. Tehát tényleg elég ütős kombóóó még. (GTA4 meg durván 1fps est)
Másfelől sokat fogyaszt, már mint mi számít soknak?!
Ennyit nem sírtam tuti, régen a G80 as Sli kártyámmal, meg a GX2 Quad Sli vel!Nah Azok már fogyasztottak!
De a teljesítménynek ára van.
Az alaplapod csak 2x8 Pci-e tud?! Vissza fogná a Crossfire*X ben a tempot, néha érezhetően ahogy olvastam róla.
De inkább 1 Erős Gpu, és nincs skálázódás.#15213) 1hijjanhusz .: De ha a tuning nem is segít, még mindig van miből lentebb venni a grafikai részletességet.
-
agemate
addikt
válasz
Alister71 #12031 üzenetére
Igen, 16x-os sebességgel megy, Everest is, GPU-z is azt mutatja.
Pl Far Cry 2 1280x1024 2xAA-val, minden maxon 25-50 fps dx 10-el, gta iv szintén hasonló értékek.
Ezek kevésnek számítanak ennél a kártyánál? A vga 512-es.Többiek: Extreme burning nincs bepipálva, post processing nem volt, mindjárt csinálok egy tesztet úgy, hogy bevan.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #11121 üzenetére
Visszavittem a kártyát, amiről kiderült, hogy hibás. A valódi gazdája odaadta egy itt ice mat néven regisztrált gyereknek, mert azt mondta neki, hogy meg tudja javítani. Ez nem csinált vele semmit, hanem el akarta nekem adni. (vagyis cserélni a GTX-emmel) Hülyére akart venni egy kis 16 éves hülye gyerek. Nem sikerült neki, mert pár fenyegetés után visszakerült a GTX-em, és a 4850 gazdája nem is tudott arról, hogy az hibásan árulja a kártyát, még ő is meg fogja "dícsérni".
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest