Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fagy53
nagyúr
Lehet, ha más nincs a gépben csak az!
Kipróbáltam, hogy az egyébként csendes F3 HDD hangja úgy hogy nem használtam, nagyobb volt mint a VGA-n lévő venti. A tápom ventije idle-ben kb azonosan hallható, az pedig elég csendes alacsonyford. venti!
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy ez a hangszer nem hallatszik ki a zenekarból este sem egy töksüket szobában..
Persze nem mindegyik venti alkalmas az alacsony fordulatra, vannak morgós, csapágyas példányok, ezek kerülendők, a minőségért fizetni kell! -
AtHoS
nagyúr
-
kriszbon
őstag
A ramokat én is csak teszteknél szoktam annyíra felhúzni, használni viszont 995-ön szoktam, a Gpu-t meg 625-ön. Eddíg nekem nem volt rá szükségem hogy nagyobb órajelen használjam, sőt ha nem igényli valami akkor alapon van csak. A hütésével elégedett vagyok, nekem megfelel ez a dual hűtő. A ramok meg kapnak elég levegőt, mert jól szellőzik a házam. Azt a hűtőt nem ismerem, és én 1 fityinget sem költök hűtőre, mikor elég a gyári (nekem biztosan). Azért nem húzom a kártyát hogy 60 helyett 65 Fps legyen, persze vannak akik másképpen gondolják. Ha már kevés lesz valahova akkor persze én is fel fogom húzni ameddig csak lehet, de a hűtés akkor is maradni fog, max kap a ház még 1 ventit(olcsóbb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT + 8GB GDDR6 256bit LED 5700XT Videokártya
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest