Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz milbo #9845 üzenetére

Ehhez a házhoz nem adtak egy ventit sem, most ugyan van egy 12cm-es AC betéve hátra, 12V-on, nem rossz légszállításban, de picit zajos (7V kockázatos, 5V-ról nem megy...) A táp zaja mindent elnyom, mert nagyon hangos... Ezzel is kellene valamit kezdeni, két Coolink ventis moddolás nem lenne rossz Coolink SWIF2 12cm+8cm, ügyesen beépítve, együtt is jóval halkabbak lennének, mint a gyári venti, de nem sülne meg a táp, szerintem.
    Van még egy ugyanilyen 12cm-es AC-m, dobozában pihen, el akarom adni a két AC-t, talán vevő is lenne rá. Coolink-et tervezek mindenhova, az a kb 2000 Ft-os ára simán megéri, venti, csavarok, asszem még gumitüskék is járnak hozzá. 1200rpm-es Coolink SWIF2 ventik ha kell erősek, ha kell némák 5V-on.
    Ebben a tesztben, pee13-nak ugyanolyan háza van, mint nekem, és ahogy elnézem van hely az S1 vége és oldallap között. Ha még szükséges, akkor S1-re is kerülne egy Coolink SWIF2... Nekem a vinyó most egy szivacson van, elektronikával felfele, mert fém sínekkel rögzülne a házhoz és búg.

Új hozzászólás Aktív témák