- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Az se nagy gond. Max ha nagyon kellenek majd azok az effektek eladom a (leendö) 2900xt-met és megveszem az aktuális legujabb atit. Vagy downgrade egy 2900pro-ra, ha elég jo lesz.

Jah és köszi az uj infokat.
Még lenne vmi: Mintha vki mérte volna már a hosszát....Ugyemlékszem 26cm hosszu. Jol tudom tulajok? Ha 27 akkor már nembiztos hogy elfér a házamban (pedig nem a legkisebb).
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Miért irja minden topicban egy-egy ember mindig ezt az okosságot nem értem. De lehet csak én maradtam le.
Nekem ennél a hirnél véget is ért ez a téma:
A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó.
Tehát akkor ugye többet nem hozza fel senki.. Vagy vki lesz olyan kedves és elmagyarázza nekem hogy ettől a bejelentéstől kezdve mi az ami változott a dologgal kapcs.ban.
-
varga911
senior tag
Akkora problémát nem jelent szvsz, a játékok úgyis támogatni fogják a ''dx 10.0 módot'' - márha lehet ilyesmiről beszélni - legalább 3-4 évig, az a néhány változtatás nem egetrengető. (mandatory 32-bit floating point filtering, mandatory 4x anti-aliasing, shader model 4.1)
Mondjuk elismerem, kicsit igénytelen vagyok ilyen szinten... de akkorsem dx 9.0b -> 9.0c szintű váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem ennél a hirnél véget is ért ez a téma: