Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz vazzz #8939 üzenetére

Valóban reálisnak nevezhetőek, csak sajnos a realitás ettől elég messze áll. Az 1 gigás XT legtöbbször 80 környékén tanyázik, még a használt 2900 pro-kat is 50-55 (nem ritkán 60) környékén dobálják PH!-n. Pécsett 62. A 3850 256 megás 45 körüli árakon cserél gazdát, a már sokkal életképesebb 512 megás változat pedig 50-55 kröül, szintén. A 3870-ről ne beszéljünk, 60-65 körüli áron dobálják PH!-n, ami eléggé irreális, mert Pécsett 66-ért volt már raktáron. 55-nél többet szerintem nem ér. Sőt.
    Szóval a relitások miatt döntöttem úgy, hogy megveszem Bagira01 kolléga, az elmúlt napokban pont itt lesajnált 256 bites 2900 pro-ját. Én bízom a teljesítményében, szerintem nem nagy érvágás az 512 bithez képest. Ha megkaptam, csinálok pár tesztet. Ha nagyon antituning lesz, akkor első körben tápot cserélek, ha utána sem remekel, akkor szidom az ATI/AMD-t, az eladó kollégát és mindenki mást :DD. De 700 Mhz-en nekem kb. elég is lenne, a kollégának állítólag 760-ig ment.

Ja, 45-ben állapodtunk meg (a kb. 2000 ft-os postaköltséget is kalkulálva), de vállalom. Ritkán járok Pestre, leginkább csak filmfesztiválokra, nincs nagykeres kontaktom, a kari meg még a webshopokban se nagyon ment 55 alá. Egyelőre úgy néz ki, nekem megéri. Inkább mint egy méregdrága 3870-es.

Az meg vicces volt ahog szétsiránkoztátok a topikot, a kártya ismeretének hiányában...

• Des1gnR

őstag

válasz vazzz #8939 üzenetére

Köszi asszem segítettél dönteni :B
    azé g92 az gebasz ;] max egy olyan 47 ezret tudok rászánni de anniyból kihozom :C
    Jah és VF-700Cu val fog menni :K

Új hozzászólás Aktív témák