- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
he7edik.
addikt
1. Az u.n. ''selejtes magok'' nagy mennyiségben álltalában a gyártás beindításának elején szoktak keletkezni amikor nincs még meg a kellő gyártási tapasztalat.Szóval a selejtarány a termelés előrehaladtával egyre csökken.
2. Az hogy egy mag milyen tipusú kártyára kerül azt komoly tesztek alapján állapítják meg szal biztos lehetsz benne hogy azok a magok ami a Pro tipusra kerül az valamiért nem teljesítette az XT-re vonatkozó követelményeket.Nem valószínű hogy teljes értékü XT magokat fognak Pro kártyákra tenni amikor még XT-ből sem tudnak eleget gyártani. -
AtHoS
nagyúr
Procit is így vásárol az ember.
Annál sincs garantálva, hogy megy magasabb órajelen és mégis vannak még csodák, de ott ugye az alaplap is durván közbe tud szólni.
Bár ahogy nézegettem az árakat, DDR3-as pro és DDR3-as XT között nincs akkora árkülönbség, hogy rizikózzon vele az ember.
Sapphire HD2600 DDR3 XT 24k magaságában leledzik és a pro csak 1-2 ezerrel lehet tőle olcsóbb, így tényleg nem mérvadó a tuningos teljesítmény
Erről jut eszembe. Igaz ez kicsit flame szagú, előre is sorry.
Nézegettem több helyen is teszteket a 2400-es és 2600-os kártyákról. A lényeg, hogy többségében középkategóriásként írnak a 2600-osokról, holott az árai alapján ez biza FULL alsókategória. Anno 35k-ért vettem Geforce 2 MX kártyát
én marha
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én marha