- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokee
aktív tag
Úgy is jó ha elég erősen fújsz
-
Sokee
aktív tag
Jaa hogy csak tisztításról van szó? Könnyen kifújhatod, kis sűrített levegő és már meg van oldva.
-
Sokee
aktív tag
Refhűtősről? Nem lehet mert a műanyagban van a venti, minek akarod leszedni?
Itt egy KÉP látod, a ventit nem tudnád hova rögzíten. -
Sokee
aktív tag
Nekem megy simán fullhd-n az 5750-el
-
Sokee
aktív tag
Hát figyelj 20 körül mennek az 5770-ek úgyhogy szerintem simán megér 15K-t, egyébként legtöbbször jobbak a gyártók saját hűtői mint a refkariké, halkabbak, én azt szoktam hogy dobok rá valami komolyat és megvan oldva a hűtés.
-
Sokee
aktív tag
referencia kártya? Mert akkor nagyon megérné
-
Sokee
aktív tag
Én ezt tenném rá: [link]
-
Sokee
aktív tag
Földelésed jó a konektorban? Nekem akkor csinált ilyeneket mikor elszállt a földelés, hangfalak búgtak stb...
-
Sokee
aktív tag
Nekem 5750 van, viszi az új gémeket fullhd-n, persze egy picit vissza kell butítani a grafot olyan értelemben hogy pl nem ultrára teszed, hanem magas vagy normálra, jó kis kártya, mikor bejött akkor volt ilyenem persze akkor még C2D E6320 melett volt, de így i5 melett azért sokkal komolyabb a teljesítménye viszont azt nem tudom hogy jobb-e mint a GTS250 nvidiából régóta nem vagyok naprakész.
-
Sokee
aktív tag
Akkor reseteld a CMOS-t és próbáld ugy. Ha nincs gomb akkor vedd ki 10mp re az elemet és tedd vissza, persze áramtalanított gépnél.
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, tuningolni szeretnék egy HD 5750 karit, alap feszültség melett (1.1V) 820MHZ körül van a vége, RBE ben állítottam feszt, de valami nem stimmel, kevesebb fps lesz viszont jobban melegszik a kártya... 1.125 re raktam progival visszaveszem gyári 1.1 (proggal egyébként többet nem tudok adni mint ami a biosban van csak visszább venni) re akkor minden megy rendben nem értem hogy van ez, mivel tudnék még feszelni másképpen? Olvasgattam van aki 5770 biost rakott rá + voltmoddolni is lehet forrasztással valaki esetleg egy pontos bekötést tudna mellékelni?
-
Sokee
aktív tag
Nekem Shappire 5750- em van és semmi gond a hűtővel, nem nagyon lehet hallani még terhelés alatt sem, és hőfok is max 50 körül mozog maxon alapjáraton meg olyan 33C°.
Szóval jóez a zafír igaz hogy cserélni kelett mert az első gyári memóhibás volt... -
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy Sapphire 5750-hez elég-e egy Chieftec GPS-450AA-101 A -tápegység? Azt csinálja, hogy játéknál elkezd melegedni és pörög 1000 el a venti, mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest