- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Dany
tag
fejlemény az, hogy a fast write bekacs után képhibák, lefagyások, és egy teljes bekrepálás áll. a listámon, de a bios reset visszaállított mindent, és hála égnek működik minden. Pedig a winchim akkorát kattant, hogy asztem kettévágja a fej a winchit
Egyébként a húzás után a recovery mint mondtam életbe lépett, meg befagyott a doom 3 egy helyen. Az mitől volt, és mit tegyek ellene? Egyébként alapon, ha csak a windowsban ügyködök, úgy a GPU 39' míg a környezete 45 1 körül mozog. Játék közben a környezet volt már 60 körül is. Az gáz? Egyébként érdekesség, hogy az én karimon nem a megszokott venti van ami végigmegy az egész kártya alján, hanem a régebbi széria gondolom mert csak egy sima négyzet alakú venti.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged