- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Den
veterán
Mivel játszani nem szoktam, nincs személyes tapasztalatom radeonnal, ezért nem merem kategórikusan azt mondani, hogy persze nyugodtan költs el egy rakás pénzt, biztos tuti lessz, de spec én nem tudok róla hogy kt133a csipszetes lapoknak baja lenne radeon 8500le-vel. A drivereket meg ha lassan is de előbb utóbb javítja az ati.
-
Den
veterán
Én is így jártam, xp telepítéskor tökéletesen működött a kártya az xp driverével, kivéve opengl, dvd, tv, aztán megörültem mikor felrakták a netre a teljes hivatalos drivert, le is töltöttem, föltettem, aztán kakukk. Utána a videókártya lemezét betettem és arról feltettem a win 2k drivert, mert amíg nem volt kész a végleges driver az ati honlapon azt írták hogy a wn2k driverrel ''should work'', és úgy is lett.
Sajnálom hogy nálad nem jött be, egyelőre nincs más tipem. -
Den
veterán
Az atinak sz@rok az xp-s driverei, én is szívtam egy all in wonder rel. A megoldás egyszerű, a kártyához való win 2000-es drivert tedd fel. Az xp lehet hogy tiltakozni fog hogy nincs logó, bla bla, de nem kell törődni vele.
Nálam a drivertől kezdve, a multimédiacenteren át a teletext programig, mind win 2k-hoz való, és tutin műxik.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Küszöbön az androidos PC-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Építő/felújító topik
- Nem minden arany, ami AI
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest