- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Csibe78
tag
Arctic Cooling Accelero Twin Turbo [link]ezt a hütőt használja valaki 4850-hez?
Jónak tünik.
-
Csibe78
tag
Érdeklödnék hogy vettem 1 Gainward 4850-es vga-t nincs is vele semmi különösebb gond csak az zavar hogy hangos a hütője még garis de szeretném lecserélni vm csendesre (ha esetleg lesz vele vm majd visszarakom a gyárit) tudnátok ajánlani vm csendes de megbizható hűtöt ?
-
Csibe78
tag
-
Csibe78
tag
Akkor milyen időzitésü memoriákat keresek? mindenképp 1066-akat akarok venni mert a core2duo is olyan lesz
-
Csibe78
tag
Köszi szuper ez igy müxik úgy nézz ki bár a tv-n valamiért csak az asztalt látom de ikonokat meg ilyesmit nem bár gondolom ez a szinház mód lényege mondjuk azt még elmondhatnád hogy tudom az elinditott filmeket igy nézzni ? ez lejátszó kérdése vagy vm-t kell még beállitani?
-
Csibe78
tag
válasz
katt777 #34967 üzenetére
Háát sajnos a nagyobb proci már nem fér bele a keretbe de akkor veszek kingmax ramokkat és akkor 2*2Gb-at az csak 2-3 ezerrel drágább alaplap + sajna csak ez van ami értelmesebb.
Egyébként még nem volt ddr2 memoriáim de a régi sima ddr-nél többet számitott a minőségi ramok jó időzitéésel mint dupla annyi szarral
egyébként 360-as chifteck tápom van remélem el fogja birni a rendszert mondjuk sok faszság nem lesz benne 1dvd iró a kötelező dolgokon felül. -
Csibe78
tag
Volt kép igen bár elég furi volt számomra hogy a régi nvidia 7600gt-nél ahogy rádugtam a vga-ra a tv kábeljét rögtön felismerte hogy samsung lcd tv látta a felbontást clonra raktam ha filmet akartamnézni és kész itt meg be kellett állitani egy jó pár dolgot de végül is sikerült láttam a monitoron is meg az lcd tv-n is a képet faxa volt minden (ez volt este mert tegnap vettem a kártyát ) ma reggelre meg kapcsolom be a gépet azt kikapcsolta a monitort no signa ezt eljátszott vagy 3* már ugy volt visszaviszem a kártyát aztán lehuztam a tv kábeljét és elindult igazából nem értem ezt az ati driver féle catalistot anyival bonyolultabb mint az nvidia és nem igazán láttom hogy jobb is lenne sajnos
Az a windowosos baromság is faxa volt beszereltem a gépbe a kártyát feltelepitettem a drivert nézegetm barátkozok az új dolgokkal azt látom ovelock kiveszem a pipát rányomok az automata tunningra bejön 1 figyelmeztető kiirás hogy ez károsíthatja .... kattintás hogy ok azzon nyomba gép leáll azt kész (szted nem kaptam majdnem szivinfarktust?) ujrainditom 3* semmi ugyan ez a window betöltésnél kikapcsol a gép ott már keztem ideges lenni
probáltam csökkentet módba parancssorról de semmi azt ujra raktam inkább a windowst
Egyébként kiakarom cserélni a az alaplapot procit meg memoriát is :
Gigabyte GA-EP45-DS3L alaplap
Core 2 Duo E7300 2,6GHz proci
2x1GB 1066MHz Geil Ultra memoria
ezekre gondoltam eddig amd-s voltam remélem jól gondoltam kia a párositásokat ezzek igy azért ki lehet hajtani a vga-t nem? -
Csibe78
tag
Sziasztok!
Volna 1 olyan kérdésem, hogy most vettem 1 Gainward HD4850 512DDR3-as kártyát és olyat csinál hogy tölti be a winfost és kikapcsolja a monitort pedig gyári beállitáson van a catalist aztán lehuztam a a tv- kábeljét a vga-ról ugy elindult
Eddig egy régi Nvidiás 7600-on volt és gond nálkül felismerte a Samsung Lcd tvm szépen tudtam róla filmet nézni ez az uj faxa kis videókártya meg szaraxik. Amikor rányomtam az overlock menüpontra a catalistba azon belül az automatikus tuningra gép leállt és többet nem indult a windows mihelyt beakart töltödni a window leállt a gép ujra raktam a windowst igy már jó lett.
Esetleg tud valaki vm hasznos infot mondani ezzekkel a problémákkal kapcsolatba eddig nvidiám volt nem sokat tudok az ati kártyákról.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest