Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
Festhető akril tömítőt mivel lehet festeni? Akril alapú festékkel próbáltam, de lepereg. A szilikon tömítőket jól fogja ez a festék.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Winner_hun #23371 üzenetére
Ez halott. Azért ide írtam, mert itt többen használják. Ha letörlöm azzal az gond, hogy alatta nincs felület, tehát a henger csak lebegni fog.
-
Tomi_Sci
őstag
Sketchup használóknak:
Hogy tudnám eltüntetni a képen látható kijelölt részt? Push-Pull-al nem engedi, mert ugye útban van a henger. Illetve hogy lehet összeházasítani a hengert meg azt az íves térformát? Szeretnék a hengerbe egy furatot, de a fönt megrajzolt kört sem tudom lehúzni, mert alul nem egyenes. -
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Erről mi a vélemény? És kb. mennyit érhet? Sehol nem találtam árat -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Speciali #10066 üzenetére
Üdv, köszi a választ.
Jelenleg egy 50 + 200 literes kompresszorral használok egy (több) hagyományos, magas nyomású pisztolyt. VIzes bázis fújásához a tartályt nyomás alá helyeztem. Eddig a pisztoly tetején volt a levegő kivezetés, de ezt szenvedés volt használni. (rövid fújásoknál "prüszkölt").
Most raktam egy szelepet a pisztoly elé, így folyamatosan nyomás alatt van a tartály, ez már sokkal jobb, de nem megoldás. Elhatároztam, hogy veszek valamit amivel tákolás nélkül megy a vizes bázis. Mondjuk 200+200 literes, erős kompresszor, és egy külön, állótartályos hvlp pisztoly. Ez azért jó, mert tudok egyszerre több litert fújni, és nem szárad be, max a tartályban bebőrösödik egy kicsit. (átszűrni lehetetlen)
A kérdés, hogy milyet vegyek (pisztoly, cső, tartály), esetleg használtan is (hol lehet ilyet kapni?), és, hogy mi mennyit ér. -
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Lenne valaki, aki szívesen segítene nekem a HVLP technika leírásval, elmagyarázásával? Főleg ajánlott készülék felépítések, márkák érdekelnének. Ha van kedve valakinek, privátban várom
Kösziui.: kompreszzoros, tartályos verziók érdekelnének
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Valmilyen szakmabeli (látvány)tervező programot keresek "kis költséggel"
Ha esetleg tudnátok nekem ebben segíteni (privátban ha lehet), annak nagyon örülnék!
Köszi, Sci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Last Epoch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest